Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Arsene Wenger şi-a găsit echipă. Revenire de senzaţie pentru francez după o pauză de 25 de ani

ULTIMĂ ORĂ | Arsene Wenger şi-a găsit echipă. Revenire de senzaţie pentru francez după o pauză de 25 de ani
Comentarii

Lyon este foarte aproape de a se despărţi de antrenorul Bruno Genesio. Venit pe banca echipei în decembrie 2015, francezul îşi va încheia contractul în această vară şi nu-l va mai prelungi.

Astfel, după plecarea lui Bruno Genesio, Lyon vrea să dea lovitura şi să aducă un antrenor important pe banca tehnică. Oficialii clubului au negociat cu Jose Mourinho, însă acum vor să demareze negocierile cu un manager francez. Plecat de la Arsenal la finalul sezonului trecut, Arsene Wenger este aproape de a reveni în Ligue 1 după 25 de ani.

L'Equipe a anunţat că preşedintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, va face tot posibilul pentru a-l aduce pe Wenger pe bancă. Olympique este pe locul trei în Ligue 1, loc care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul următor.

Arsene Wenger s-a despărţit de Arsenal Londra la finalul sezonului trecut, după ce a condus echipa engleză timp de 22 de ani.

De la 1 octombrie 1996, Wenger a câştigat de trei ori titlul în Premier League şi de şapte ori Cupa Angliei, reuşind eventul în 1998 şi în 2002. Cu managerul francez pe bancă, Arsenal a disputat 823 de meciuri, a câştigat 473, a pierdut 151 şi a marcat 1.549 de goluri. Wenger le-a mai pregătit în carieră pe Nancy, pe Monaco şi pe Nagoya Grampus Eight.

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenal 

viewscnt
Articole similare