Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi a renunţat la el! Prima plecare de la Farul

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi a renunţat la el! Prima plecare de la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a luat o decizie importantă la Farul, de unde a plecat deja primul jucător, pe care "Regele" nu se mai bazează, chiar dacă mai sunt şase etape din actuala stagiune! Astfel, la Farul a început curăţenia în vederea sezonului viitor din Superligă.

Campioana en-titre, Farul, a început mişcările de trupe în vederea noului sezon. Prima plecat de la Constanţa este Constantin Budescu (35 de ani), unul dintre veteranii echipei, pe care "Regele" nu se mai bazează, în ciuda faptului că mai sunt şase etape de jucat din actuala stagiune.

Budescu a plecat de la Farul, după ce "Regele" Hagi l-a tras pe linie moartă

Budescu a plecat deja de la Farul, scrie gsp.ro, care anunţă că el şi-a luat la revedere de la colegi şi va pleca, după nici opt luni de când a fost transferat "Marinari". În 2024, Constantin Budescu a fost folosit rar spre deloc de Gică Hagi, iar decarul nici măcar nu a făcut parte din lotul echipei la ultimele două partide de campionat.

Constantin Budescu a strâns opt goluri şi 10 pase decisive în 32 de meciuri (2153 de minute) din toate competiţiile sezonului la Farul.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagiconstantin budescufarulplecaresuperliga 

viewscnt
Articole similare