Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Iasmin Latovlevici, la CFR Cluj! Lovitura pe care o dă campioana României: i-a propus un contract pe două sezoane

ULTIMA ORĂ | Iasmin Latovlevici, la CFR Cluj! Lovitura pe care o dă campioana României: i-a propus un contract pe două sezoane

Stranieri

Comentarii

Iasmin Latovlevici se poate întoarce în România, dar nu la FCSB, ci la CFR Cluj. Legitimat în prezent în Ungaria la Kisvarda, fundaşul stânga în vârstă de 33 de ani ar urma să semneze cu campioana României în sezonul următor.

Iasmin Latovlevici, la CFR Cluj, după doar jumătate de sezon în Ungaria

Fostul fundaş stânga al FCSB şi al naţionalei poate reveni în Liga 1, la cinci ani distanţă de la transferul la FCSB la Genclerbirligi. Apărătorul român a semnat în ianuarie cu Kisvarda, unde mai sunt legitimaţi Mihai Mincă, Cornel Ene, Claudiu Bumba şi Gicu Grozav. Totuşi, cum contractul cu ungurii se termină în vară, Latovlevici ar putea fi convins de CFR Cluj să revină. 

Conform Fanatik.ro, Iasmin Latovlevici a bătut palma cu echipa antrenată de Dan Petrescu pentru un contract valabil pe două sezoane, începând cu sezonul 2020-2021. 

Astfel, încă un fotbalist trecut pe la FCSB face pasul spre CFR Cluj. Miercuri, Gigi Becali a dezvăluit că portarul Cristian Bălgrădean a semnat pe ascund cu CFR Cluj, stârnind furie în cadrul conducerii vicecampioanei. 

Dan Petrescu, interesat încă din ianuarie de Iasmin Latovlevici. Fotbalistul a fost la derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

Iasmin Latovlevici a semnnat cu Kisvarda după derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0, dar cu 24 de ore înainte Dan Petrescu părea interesat de apărătorul stânga: "Acum am auzit, dar nu, nu am vorbit de Latovlevici. Chiar nu ştiu unde e, nu ştiu ce mai face. Vedem, ne interesează orice jucător bun, vedem dacă e posibil. Acum mi-aţi dat o idee", a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 1-0.

Fundaşul stânga ajuns la 33 de ani a fost surprins pe stadion la meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, după despărţirea de Bursaspor. De la Cluj, fundaşul stânga a plecat direct în Ungaria, unde a bătut palma cu Kisvarda.

"Iasmin Latovlevici a semnat cu noi şi ne poate ajuta mult să stabilizăm flancul stâng al apărării. Ne poate ajuta mult şi în atac", susţinea, la acel moment, directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Révész.

Cristian Bălgrădean, transferat de CFR Cluj. Alţi trei fotbalişti pot pleca 

Afla mai multe despre: iasmin latovleviciiasmin latovlevici cfr clujkisvardagigi becalifcsbiasmin latovlevici transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare