Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ioan Niculae, internat în stare gravă după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Patronul Astrei s-ar afla la terapie intensivă

ULTIMA ORĂ | Ioan Niculae, internat în stare gravă după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Patronul Astrei s-ar afla la terapie intensivă

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, este internat în stare gravă după ce a fost depistat pozitivi cu noul coronavirus, scrie gândul.ro. Potrivit sursei citate, Ioan Niculae s-ar afla internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, din Bucureşti.

Ioan Niculae are grave probleme de sănătate, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Patronul Astrei a luat o formă severă de COVID-19 şi are nevoie de aparte pentru a respira.

Ioan Niculae, internat în stare gravă după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Din informaţiile Telekom Sport, omul de afaceri român s-a internat în urmă cu două zile la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, din Bucureşti, după ce a ieşit pozitiv la testul de coronavirus. Ioan Niculae a mers la spital după ce a început să aibă simptome tot mai grave.

Însă gandul.ro scrie să Ioan Niculae a ajuns între timp în stare gravă şi a fost mutat pe secţia de terapie intensivă, unde respiră cu ajutorul unui aparat de oxigen. Ioan Niculae are 66 de ani şi este în cea mai periculoasă grupă de risc.

Focar de coronavirus la Astra

Astra Giurgiu a avut probleme extrem de mari în ultima lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Până la finalul lunii octombrie, în cadrul clubului au fost depistate nu mai puţin de 27 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. De atlfel, meciul cu Dinamo, care ar fi trebui să se desfăşoare la finalul lunii octombrie, a fost reprogramat pentru 14 noiembrie din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus de la Astra.

Inclusiv membrii din conducerea clubului au avut probleme din cauza coronavirusului: “Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta şi acum şi eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, a dezvăluit Bogdan Mara acum câteva zile.

Ioan Niculae s-a infectat şi el recent cu noul coronavirus şi s-a internat în spital după ce a început să aibă simptome tot mai grave. Milionarul în vârstă de 66 de ani ar avea nevoie de oxigen pentru a putea respira.

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare