Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Kamer Qaka şi-a dat acceptul pentru revenirea la Poli Iaşi. Cât va primi FCSB

ULTIMA ORĂ | Kamer Qaka şi-a dat acceptul pentru revenirea la Poli Iaşi. Cât va primi FCSB

CSM Poli Iași

Comentarii

Mijlocaşul Kamer Qaka şi-a dat, în cele din urmă, acceptul pentru a reveni la Politehnica Iaşi, echipă de la care FCSB l-a transferat în urmă cu aproximativ trei luni.

Transferat la finalul sezonului trecut, mijlocaşul central albanez a adunat doar 381 de minute, pe parcursul a şapte meciuri, şi nu a reuşit să contribuie la vreun gol. Prin urmare, Qaka a intrat în dizgraţia patronului clubului, iar Gigi Becali a anunţat public că vrea să renunţe la el cu orice preţ.

"Qaka nu vrea să plece, dar o să stea în tribună. Nu mai aduc pe nimeni acum" , a fost mesajul transmis de Becali, sâmbătă dimineaţă, la baza de pregătire din Berceni. 

Într-un final, mijlocaşul albanez pentru care FCSB a plătit 375.000 de euro şi-a dat acordul pentru transferul la Poli Iaşi. Gigi Becali îşi va recupera o parte din investiţie, FCSB urmând să încaseze 200.000 de euro din partea ieşenilor, potrivit ProSport. Qaka urmează să semneze duminică înţelegerea cu Poli Iaşi şi s-ar putea regăsi în echipa pentru meciul de luni cu Concordia Chiajna.

În vârstă de 23 de ani, Kamer Qaka a fost transferat la sfârşitul lunii mai de la Poli Iaşi, pentru 400 de mii de euro, şi mai avea contract cu FCSB până în 2023. De el s-au mai interesat FC Voluntari şi Dinamo.

1 milion de euro este cota lui Qaka, potrivit Transfermarkt.de

4 selecţii are Qaka la naţionala Albaniei

2017 este anul în care Qaka a ajuns, prima oară, la Poli Iaşi

Afla mai multe despre: gigitransferqaka 

viewscnt
Articole similare