Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Kyle Lafferty şi-a găsit echipă după ce transferul la Sepsi a picat! Cu ce club a semnat atacantul

ULTIMA ORĂ | Kyle Lafferty şi-a găsit echipă după ce transferul la Sepsi a picat! Cu ce club a semnat atacantul
Comentarii

Kyle Lafferty (33 de ani) şi-a găsit echipă după ce transferul la Sepsi a picat. Atacantul nord-irlandez va fi adversarul lui Ianis Hagi în Scoţia.

Lafferty a semnat cu Kilmarnock, unde va juca până la finalul sezonului, sub comanda lui Tommy Wright. Golgheterul activ al naţionalei Irlandei de Nord s-a despărţit recent de Reggina, din Serie B, şi a fost în cărţi pentru a semna cu Sepsi, în Liga 1, însă mutarea a picat în ultima clipă.

Site-ul glasgowlive.co.uk scrie că Lafferty a semnat cu Kilmarnock şi va fi adversarul lui Ianis Hagi în campionatul Scoţiei. Ca şi Ianis, Lafferty a jucat şi el la Rangers, între 2008 şi 2012, dar şi între 2018 şi 2019.

Transferul lui Kyle Lafferty la Sepsi a picat: "Nu a fost să fie!"

Kyle Lafferty a fost dorit de Sepsi şi a fost la un pas să semneze cu echipa din Liga 1, însă mutarea nu s-a mai realizat. Atacantul din Regat a explicat de ce nu a mai semnat cu formaţia-revelaţie a Ligii 1 în acest sezon: "Am discutat cu cei de acolo despre proiect. Despre nivelul la care este acum clubul, despre ce investiţii vor să facă şi unde vor să îl ducă. Îţi spun sincer că mi s-a părut un proiect ambiţios, foarte interesant. Am avut o ofertă şi din altă parte din Liga 1, dar cei de la Sepsi au fost mai decişi, mi-au propus ceva concret. Nu a fost să fie.[...] Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club, din respect pentru cei de acolo. Dacă ar fi fost o ofertă concretă, discutam fără probleme. Negocierile cu Sepsi pot spune că sunt închise definitiv. Nu cred că vor reveni cu o propunere mai bună. Poate că o să vin în România, când se va putea, măcar ca turist", a mai spus Lafferty, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: kyle laffertytransferkilmarnock 

viewscnt
Articole similare