Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | OFICIAL! Cristiano Bergodi a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul care se va ocupa de echipă a fost anunţat

ULTIMA ORĂ | OFICIAL! Cristiano Bergodi a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul care se va ocupa de echipă a fost anunţat
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, oficial, că echipa nu mai e antrenată de Cristiano Bergodi. Lotul va fi antrenat, în perioada imediat următoare, de Corneliu Papură.

Cristiano Bergodi nu mai e antrenor la Universitatea Craiova

La câteva zile de când Cristiano Bergodi a anunţat că-şi va depune demisia, a venit şi anunţul oficial. Italianul a renunţat la banca tehnică, după ce s-a luptat până în ultimele minute, în sezonul trecut, pentru titlul Ligii 1.

De asemenea, Bergodi a lăsat echipa, în acest sezon, pe locul secund în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul FCSB. 

"În cursul zilei de ieri, Universitatea Craiova şi Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi urăm mult succes în carieră.

În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoş Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luţă, Robert Tufişi, Cornel Blejan şi Daniel Ene", a anunţat clubul din Oltenia.  

Cu Cristiano Bergodi, Universitatea Craiova a fost eliminată ruşinos din preliminariile Europa League de Lokomotiv Tbilisi. De asemenea, a suferit două înfrângeri identice în campionat, 0-1, cu Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte. 

"Mă gândesc să îmi dau demisia, vedem în zilele următoare. Am şi probleme. Poate că s-a văzut şi în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea", a spus Bergodi, la finalul săptămânii trecute. 

Motivul pentru care Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă de la Craiova. Ce s-ar fi întâmplat în interiorul clubului

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare