Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Rapid pleacă din Regie şi şi-a găsit alt stadion unde să joace în Liga 2: "Am înţeles că s-a rezolvat!" Pancu a făcut anunţul

ULTIMA ORĂ | Rapid pleacă din Regie şi şi-a găsit alt stadion unde să joace în Liga 2: "Am înţeles că s-a rezolvat!" Pancu a făcut anunţul

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a anunţat că "vişinii" vor juca meciurile considerate pe teren propriu, în Liga 2, pe terenul celor de la Voluntari. Gazonul exemplar e motivul principal pentru care a fost aleasă arenă din Voluntari. Rapid a jucat în prima parte a sezonului pe stadionul din Regie, dar arena a intrat într-un proces refacere a suprafeţei de joc, iar rapidiştii sunt nevoiţi să se mute.

Deşi se vorbea că vor merge să joace la Clinceni, rapidiştii şi-au găsit altă casă departe de casă. Stadioanele Giuleşti şi Regie sunt în proces de refacere, iar acum Pancu & Co. vor juca la Voluntari. Antrenorul giuleştenilor a făcut anunţul după ultimul meci amical jucat de Rapid în Antalya, 2-2 cu FK Baltika.

"Am înţeles că s-a rezolvat să jucăm la Voluntari, pentru că avem nevoie de terenuri bune. Cel din Regie nu va rezista. Foarte probabil, vom juca pe 24, luni seara", a fost anunţul făcut de Daniel Pancu, la finalul partidei contra ruşilor.

Rapid, pe podium în lupta pentru promovare

Cu Daniel Pancu la timonă, Rapid a terminat pe locul trei în clasament turul de sezon în Liga 2, cu şanase reale la promovarea în prima ligă, după mulţi ani de chin prin ligile inferioare. Paul Copaci (21 de ani, Astra) şi Valentin Alexandru (28 de ani, Gloria Buzău) sunt singurele transferuri reuşite de Rapid până acum. La capitolul plecări, Alexandru Achiriloaiei, Matei Babaua, Matias Roskopf, Gabriel Dodoi şi Alexandru Catrici au fost lăsaţi să plece de Pancu.

În primul meci oficial din 2020, Rapid va primi vizita formaţiei Turris Turnu Măgurele, pe 22 februarie, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidstadion voluntarimutarepancu 

viewscnt
Articole similare