Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răspunsul lui Cristiano Bergodi pentru Gigi Becali. Ce şanse sunt ca italianul să preia FCSB

ULTIMA ORĂ | Răspunsul lui Cristiano Bergodi pentru Gigi Becali. Ce şanse sunt ca italianul să preia FCSB

FCSB

Comentarii

Cristiano Bergodi a negat pentru moment posibilitatea ca el să revină la formaţia lui Gigi Becali.

Unul dintre favoriţii lui Gigi Becali pentru a prelua echipa roş-albastră, italianul Cristiano Bergodi a negat posibila sa plecare la FSCB: ”Am prelungit contractul cu FC Voluntari şi sunt în continuare aici. La FCSB este un antrenor şi nu vreau să discut despre acest subiect. Nu cred că existe şanse să plec. Pe mine nu m-a căutat nimeni de la FCSB. Alte echipe da, dar nu FCSB” a spus Bergodi la finalul meciului cu echipa lui Becali, câştigat de FC Voluntari cu 3-1.

”Când au intrat Coman şi Tănase s-a văzut că nu era un meci uşor. Chiar dacă au jucat unii jucători care nu evoluează prea mult au avut o echipă bună în teren” a spus tehnicianul italian.

”A fost un meci cu emoţii, pentru că aveam nevoie mare de o victorie. Asta e o gură de oxigen incredibilă pentru noi. Vreau să felicit băieţii, pentru că au jucat un meci foarte bun, mai ales în prima repriză. Când câştigi cu FCSB e mereu o surpriză plăcută” a mai adăugat Cristiano Bergodi.

FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 3-1, de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Cele trei înfrângeri la rând în campionat reprezintă un record negativ pentru echipa lui Gigi Becali. Din 2002 nu s-a mai întâmplat ca FCSB să piardă trei meciuri consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

În urma debutului catastrofal de sezon din Liga 1, FCSB ocupă locul 10, la 9 puncte în spatele  liderului CFR Cluj. Iar lucrurile se anunţă în continuare dificile. Pentru Becali şi echipa sa urmează o deplasare decisivă în Cehia unde riscă eliminarea definitivă din Europa. Apoi, pe teren ”propriu”, FCSB joacă împotriva lui Poli Iaşi, echipa fostului său antrenor, Mihai Teja, încă neînvinsă în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare