Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Cei patru fotbalişti de la Astra nu mai ajung la FCSB. Unde s-au blocat negocierile

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Cei patru fotbalişti de la Astra nu mai ajung la FCSB. Unde s-au blocat negocierile

FCSB

Comentarii

David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş 21 de ani) nu mai ajung de la Astra la FCSB. Negocierile au picat, după ce impresarii au cerut comisioane.

UPDATE | Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, transferurile celor patru jucători de la Astra la FCSB au picat. Impresarii fotbaliştilor au cerut comisioane pentru realizarea mutărilor, iar negocierile au picat. 

În tot acest timp, FCSB s-a reorientat. Din informaţiile Telekom Sport, Hermannstadt i-a cedat la FCSB pe Goran Karanovic (32 de ani, atacant) şi David Caiado (33 de ani, mijlocaş), sub formă de împrumut, până la iarnă.


Patru fotbalişti de la Astra, transferaţi la FCSB. Mutările făcute de Gigi Becali 

FCSB se află într-un punct critic, din cauza cazurilor de COVID-19, care au apărut în rândul staff-ului şi al lotului. Aproape o echipă întreagă cu tot cu rezerve a rămas în izolare, înaintea partidei cu Slovan Liberec, din turul al treilea preliminar al Europa League. Oficialii FCSB au luat primele măsuri şi au făcut o cerere prin care să amâne partida de la Giurgiu, cu Slovan Liberec, până sâmbătă, în speranţa că vor obţine mai multe rezultate negative din rândul fotbaliştilor. 

În tot acest timp, FCSB a rezolvat şi câteva transferuri, iar mutările făcute de Gigi Becali sunt surprinzătoare. Conform surselor Telekom Sport, FCSB s-a înţeles cu Astra pentru împrumutul următorilor jucători: David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş 21 de ani)!

Toţi cei patru fotbalişti vin "la pachet" şi au semnat până în iarnă sub formă de împrumut, în urma unei înţelegeri între Gigi Becali şi Ioan Niculae. Astfel, FCSB s-a întărit în compartimentul defensiv, acolo unde a căutat soluţii în ultimele luni. 

Anunţul făcut de LPF după apariţia cazurilor de COVID-19 la FCSB! Eforturile depuse înaintea partidei din preliminariile Europa League

Cine sunt cei patru fotbalişti trecuţi de la Astra la FCSB

FCSB a împrumutat doi fundaşi centrali, Daniel Graovac şi Constantin Dima, care e eligibil şi pentru regula U21, un fundaş dreapta, David Bruno, şi un mijlocaş, Valentin Gheorghe, care-l va avea concurent pe Dennis Man, în flancul drept. 

Daniel Graovac e un bosniac ce a ajuns la Astra în urmă cu un an şi care a devenit titular la clubul din Giurgiu, după ce a mai jucat, printre alte echipe, la Mouscron şi grupele Under ale lui Dinamo Zagreb. De asemenea are şi trei prezenţe în naţionala Bosniei. 

Portughezul David Bruno a sosit la Astra în urmă cu un an, iar cea mai importantă echipă a carierei e FC Porto. Valentin Gheorghe e unul dintre cei mai vechi jucători ai Astrei, deşi are 23 de ani, fiind împrumutat la CS Afumaţi, în sezonul 2015-2016. Mijlocaşul a marcat 21 de goluri, în 83 de meciuri la Astra. 

Constantin Dima e un alt titular din centrul apărării Astrei, la doar 21 de ani. Fundaşul a fost crescut de Dinamo şi a mai jucat la Metalul Reşiţa şi Viitorul. 

Pe lângă cei patru fotbalişti de la Astra, FCSB i-a mai adus şi pe Marius Briceag, Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş. Cei mai importanţi fotbalist de care FCSB s-a despărţit sunt Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adrian Popa şi Bogdan Planic. 

 

 

 

viewscnt
Articole similare