Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ Sergio Ramos a decis! ”Telefonul lui l-a surprins!” Clubul care pregăteşte mutarea verii în fotbalul mondial

ULTIMA ORĂ Sergio Ramos a decis! ”Telefonul lui l-a surprins!” Clubul care pregăteşte mutarea verii în fotbalul mondial
Comentarii

Presa spaniolă, dar şi cea italiană cred că Sergio Ramos va juca la AS Roma, sub comanda fostului său antrenor, Jose Mourinho

Deşi pare o destinaţie puţin probabilă ţinând cont de pretenţiile salariale ale fotbalistului, Roma poate fi viitoarea echipă a lui Ramos.

După ce italienii de la Gazzetta dello Sport au dezvăluit că Mourinho l-a sunat personal pe Sergio Ramos pentru a se interesa despre viitorul fundaşului, un interes care l-a surprins, dar şi bucurat pe fostul căpitan al madrilenilor, acum Diario Gol dezvăluie că Ramos este foarte interesat să joace la Roma.

 

 

 

”Ar putea refuza ofertele de la Paris şi Manchester United pentru a juca din nou sub comanda lui Mourinho” scrie sursa citată, completată de jurnalistul Ivan Kasanzew: ”Viitorul lui Sergio Ramos este în Italia, la Roma, acolo unde se va reîntâlni cu Jose Mourinho” a mărturisit acesta.

 

 

Jose Mourinho şi Sergio Ramos nu au terminat aventura de la Real Madrid în cele mai bune relaţii. Portughezul are însă un merit uriaş în ascensiunea starului spaniol. El a fost primul antrenor care i-a schimbat poziţia în teren lui Ramos, transformându-l din fundaş lateral dreapta în fundaş central. 

În cei 16 ani petrecuţi la Madrid, Ramos a câştigat tot ce se putea. Patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri, două Cupe ale Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor sunt doar câteva dintre trofeele culese de Ramos în timpul său pe Bernabeu.

Sergio Ramos pare să fie unul dintre cei mai doriţi jucători în perioada de trasferuri din această vară, mai ales că este liber de contract. Fundaşul spaniol a vorbit despre viitorul său în conferinţa de presă în care s-a despărţit oficial de Real Madrid:

"Nu merg la Sevilla, aceasta nu este nici măcar o opţiune. Barcelona? Imposibil. Nu mă veţi vedea niciodată la Barça. Nu ştiu încă la ce club merg. Când voi afla, voi fi primul care va anunţa. Nu este timpul să vorbesc despre viitorul meu", a spus Sergio Ramos. 

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...