Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ Sergio Ramos, ADIO Real Madrid! Căpitanul madrilenilor, transferul verii la un gigant din Europa

ULTIMA ORĂ Sergio Ramos, ADIO Real Madrid! Căpitanul madrilenilor, transferul verii la un gigant din Europa

Real Madrid

Comentarii

În plină incertitudine cu privire la viitorul său la Real Madrid, Sergio Ramos ar fi primit o propunere surprinzătoare din Premier League.

Sergio Ramos nu va participa la Campionatul European de Fotbal, iar prezenţa sa în lotul lui Real Madrid pentru sezonul viitor este în continuare, incertă. Mundo Deportivo anunţă că oficialii blanco nu îi vor mai face nicio altă ofertă lui Ramos, considerând că oferta făcută acum câteva săptămâni de Florentino Perez este ultima făcută jucătorului. Între timp, jurnalistul Marcos Rodriguez anunţă că FC Liverpool a intrat în cursa pentru semnătura lui Sergio Ramos, fotbalist căruia îi expiră contract cu Real Madrid la finalul acestei luni.

Real Madrid i-a propus fotbalistului o prelungire pentru încă un an, cu un salariu diminuat cu 10%, propunere pe care căpitanul de legendă al madrilenilor nu a acceptat-o. Ramos vrea doi ani de contract în aceleaşi condiţii financiare, astfel că discuţiile dintre părţi s-ar fi rupt.

În acest context, vine informaţia că Jurgen Klopp ar fi interesat să-l aducă pe Anfield pe Ramos. Cu probleme mari în defensivă stagiunea trecută, în special după accidentarea lui Virgil van Dijk, Klopp vrea să facă un upgrade în apărarea ”coromoranilor”. Ar fi un transfer avantajos pentru Liverpool, care ar putea aduce astfel un jucător de talia lui Sergio Ramos în calitate de jucător liber. Se zvoneşte că Liverpool i-ar oferi condiţii financiare mai bune şi doi ani de contract fundaşului care a scris istorie la Real Madrid.

În plus, ideea unui cuplu de fundaşi centrali format din Van Dijk şi Sergio Ramos, poate entuziasma fără doar şi poate, orice fan al formaţiei britanice. Momentan, informaţia oferită de Marcos Rodriguez în Don Balon pare la nivel de zvon, dar cert este că în câteva zile, contractul dintre Ramos şi Real Madrid va expira, iar fotbalistul devine jucător liber de contract.

Spaniolii anunţă că Sergio Ramos va susţine în ultimele zile din luna iunie o conferinţă de presă, indiferent dacă va mai rămâne sau nu la Real Madrid. În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.

 

 

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...