Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Trădare istorică! Mircea Lucescu nu s-a înţeles cu echipa de suflet şi se duce antrenor la marea rivală: "Îşi doreşte să ia titlul"

ULTIMA ORĂ | Trădare istorică! Mircea Lucescu nu s-a înţeles cu echipa de suflet şi se duce antrenor la marea rivală: "Îşi doreşte să ia titlul"

Stranieri

Comentarii

Consilierul lui Mircea Lucescu, Süreyya Ertuğrul, a dezvăluit că antrenorul român este pregătit să o facă pe Fenerbahce campioană în Turcia, după ce negocierile cu Besiktas au intrat în impas.

Mircea Lucescu, trădare în Turcia! Consilierul său a dezvăluit pe cine vrea să antreneze

Apropiatul lui Mircea Lucescu, Süreyya Ertuğrul, a susţinut, recent, că marele antrenor român este pregătit să se ducă la Fenerbahce, pentru a se bate la titlu în Turcia cu rivalele Besiktas şi Galatasaray. 

"Decizia lui Mircea Lucescu nu are legătură cu banii. De exemplu, Sion l-a ofertat şi, chiar dacă anumite condiţii erau favorabile, nu a ajuns acolo. El vrea să conducă o echipă la care să aibă un proiect pe doi ani. Lucescu nu doreşte să fie consilier. 

Dorinţa sa cea mare a fost de a o face campioană pe Fenerbahce, după ce a cucerit titlul cu Besiktas şi Galatasaray. Vrea să lucreze din nou dacă va veni o ofertă", a declarat Süreyya Ertuğrul pentru Radyospor, în cadrul emisiunii "Sports Winner". 

  • Mircea Lucescu a cucerit două tilturi în Turcia, unul cu Besiktas şi unul cu Galatasaray. 

De ce au picat negocierile dintre Mircea Lucescu şi Besiktas

Antrenorul român şi-a negociat revenirea în fotbalul din Turcia, dar Mircea Lucescu a refuzat să fie consilier. În schimb, şi-a dorit să fie antrenor: "Atât Lucescu, dar şi Besiktas au fost foarte interesate de o colaborare. Lucescu a depus eforturi mari în negocierile cu Sergen Yalçın, dar Mircea Lucescu nu a acceptat să fie consilier. El vrea să fie pe teren şi să conducă echipa. Inclusiv Galatasaray l-a dorit, dar Lucescu nu a acceptat", a declarat consilierul românului pentru sursa citată. 

Mircea Lucescu este liber de contract încă de acum un an, când s-a despărţit de naţionala Turciei. De atunci, a tot purtat discuţii pentru a reveni în fotbal, dar nu a ajuns la niciun acord.

Fostul selecţioner al Turciei a profitat de timpul liber pe care l-a avut în ultimul an şi a urmărit intens fotbalul românesc. Lucescu s-a apropiat în această perioadă de Rapid, unde a fost dorit cu insistenţă de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. De altfel, edilul lăsa de înţeles la finalul lui 2019 că Mircea Lucescu a acceptat să lucreze pentru echipa din Giuleşti, care caută să revină în Liga 1.

viewscnt
Articole similare