Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | U Craiova a primit răspunsul oficial în privinţa lui Tandia: "Nu vrem să stăm în calea jucătorului"

ULTIMA ORĂ | U Craiova a primit răspunsul oficial în privinţa lui Tandia: "Nu vrem să stăm în calea jucătorului"

Fotbal intern

Comentarii

Directorul sportiv al clubului Sepsi OSK, Janos Bokor, a anunţat că atacantul Ibrahima Tandia (25 de ani) nu va pleca de la Sfântu Gheorghe până în vară, în ciuda interesului Universităţii Craiova.

”Tandia rămâne la Sepsi acum. E posibil ca în vară să plece, discutăm. Nu vrem să stăm în calea jucătorului dacă găseşte o echipă la care să meargă. Am semnat prelungirea cu el, dar nu are o clauză anume. Va pleca în momentul în care primim o ofertă bună.

În momentul de faţă nu ştim pentru ce sumă va pleca. Important e că rămâne până în vară, ne gândim atunci cât cerem. De exemplu, dacă îl vrea Craiova, trebuie să vină cu o ofertă concretă. L-a vândut pe Mitriţă pe o sumă foarte mare, deci cred că putem cere şi noi o sumă cu şase zerouri. Până acum, Tandia a arătat că poate merge la o echipă mare”, a declarat Janos Bokor pentru ProSport.

Oficialul covăsnenilor a dezvăluit că există interes pentru Tandia şi din străinătate: ”Au fost ceva echipe din străinătate care s-au intersat de el, nu e obligatoriu să se transfere în Liga 1. Echipe bune şi-au manifestat interesul pentru el. Sunt echipe de top din Turcia şi din Rusia”.

La 25 de ani, Tandia, jucător din Mali născut în Franţa, este unul dintre cei mai eficienţi jucători ai Ligii 1. El a marcat nouă goluri şi a dat cinci assist-uri, în 21 de apariţii în actuala stagiune.

14 goluri a înscris Tandia, în total, în Liga 1

900.000 de euro este cota fotbalistului lui Sepsi

Afla mai multe despre: tandia 

viewscnt
Articole similare