Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Guardiola l-a promovat la echipa mare a Barcelonei şi a marcat într-un El Clascio, dar a ajuns la limita de jos a carierei. Îl recunoşti?

Uluitor! Guardiola l-a promovat la echipa mare a Barcelonei şi a marcat într-un El Clascio, dar a ajuns la limita de jos a carierei. Îl recunoşti?

Campionate

Comentarii

Jeffren Suarez (32 de ani), fotbalist crescut la academica Barcelonei şi debutat de Pep Guardiola (49 de ani) la echipa mare a catalanilor, a ajuns să joace la Slaven Belupo, în Croaţia.

Considerat un mare talent al La Masia în momentul când a fost promovat de Pep Guardiola, Jeffren a jucat 34 de meciuri pentru FC Barcelona, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol. Dar n-a ajuns niciodată să-şi atingă potenţialul pe care l-a văzut în el Pep Guardiola în momentul când l-a promovat la echipa mare. Jeffren a marcat într-un Clasico de referinţă din istoria recentă a derby-urilor, în victoria catalanilor cu 5-0, pe Camp Nou (noiembrie 2010), contra marii rivale. Venezueleanul a marcat ultimul gol partidei, după ce a intrat pe teren în locul lui Pedro.

Accidentările au jucat un rol determinant pentru cariera lui Jeffren Suarez. Pep Guardiola l-a debutat pe Jeffren la echipa mare a Barcelonei în mai 2009. Atacantul era liber de contract din iulie 2019.

"Dacă în urmă cu zece ani mi s-ar fi spus că voi juca în Croaţia nu aş fi crezut, dar fotbalul este cel mai bun sport din lume pentru că nu ştii niciodată ce provocare te aşteaptă! Promit să dau totul în fiecare zi şi sper să mă adaptez rapid!", a spus Jeffren, după transferul în Croaţia.



FC Barcelona, Sporting Lisabona, Real Valladolid, KAS Eupen, Grasshoppers şi AEK Larnaca sunt echipele din CV-ul lui Jeffren Suarez.

Afla mai multe despre: jeffren suarezfc barcelonaslaven belupo 

viewscnt
Articole similare