Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant român traversează forma vieţii sale: i-a întrecut pe Mbappe şi Piatek în lupta pentru Gheata de Aur

Un atacant român traversează forma vieţii sale: i-a întrecut pe Mbappe şi Piatek în lupta pentru Gheata de Aur

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Zalgiris Vilnius, Liviu Antal, a reuşit o dublă, duminică, în meciul încheiat la egalitate, scor 2-2, împotriva formaţiei FK Trakai, într-un meci din campionatul Lituaniei.

Antal a înscris în minutele 58, din penalty, şi 69. Fostul atacant al lui FC Vaslui a ajuns, astfel, la 20 de goluri marcate în actuala ediţie de campionat, în 23 de apariţii.

De altfel, graţie dublei din ultimul meci, Liviu Antal a urcat pe locul al şaptelea în cursa pentru câştigarea Ghetei de Aur, acolo unde a acumulat 20 de puncte şi i-a întrecut astfel pe Krzysztof Piatek şi Kylian Mbappe, de la Genoa, respectiv PSG. Cei doiatacanţi au câte nouă goluri, dar evoluează în campionate de top şi fiecare reuşită înseamnă două puncte.

Pentru oaspeţi au marcat Kazlauskas, în minutul 45, şi Osipov, în minutul 88. În urma acestui rezultat, Zalgiris Vilnius a acumulat 59 de puncte şi se menţine pe locul secund, după 27 de etape, în timp ce Trakai se află pe poziţia a treia, cu 42 de puncte. Lider este Suduva, cu 64 de puncte.

Afla mai multe despre: antallituaniazalgiris 

viewscnt
Articole similare