Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un campion mondial îl laudă pe Radu Drăguşin. ”Creşte de la meci la meci. Devine din ce în ce mai matur”

Un campion mondial îl laudă pe Radu Drăguşin. ”Creşte de la meci la meci. Devine din ce în ce mai matur”

Serie A

Comentarii

Nu mai este niciun secret faptul că Radu Drăguşin este indispensabil pentru Genoa. Fundaşul român nu a ratat niciun meci din cele şapte jucate de ”grifon” în acest sezon în Serie A şi a fost lăudat de Alberto Gilardino.

Genoa este surpriza plăcută a începutul de sezon în Italia. Nou-promovata are opt puncte după şapte meciuri şi este pe locul 13, deasupra granzilor AS Roma şi Lazio. În ultima etapă, Genoa a remizat pe terenul lui Udinese, scor 2-2, la capătul unui meci în care gruparea de pe Marassi a avut un ghinion incredibil.

Formaţia rossoblu a condus cu 1-0 şi 2-1, dar s-a văzut egalată în minutele de prelungire, după autogolul lui Matturro. Pentru ”grifon”, Radu Drăguşin a fost integralist, iar George Puşcaş a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul golgheterului Mateo Retegui.

Alberto Gilardino l-a lăudat pe Drăguşin

”Mattia Bani şi Drăguşin au crescut de la meci la meci. Cei doi, Haps, De Winter... toţi au devenit din ce în ce mai maturi în joc”, a spus fostul campion mondial din 2006, la conferinţa de presă de după meci, potrivit Tuttomercatoweb.

”(n.r despre introducerea lui Puşcaş) Retegui a avut o mică problemă la genunchi şi am preferat să îl schimb. Nu este uşor să intri în astfel de meciuri, în care adversarii pasează mingea foarte repede şi eşti nevoit să alerge mult”, a adăugat antrenorul lui Genoa.

Radu Drăguşin a fost notat cu 6 de Tuttomercatoweb, în urma prestaţiei sale de la Udine. În următoarea etapă, Genoa va primi pe Marassi vizita lui Milan.

Afla mai multe despre: genoadrăguşingilardino 

viewscnt
Articole similare