Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Serie A insistă pentru Ionuţ Radu. Portarul român pare tentat să renunţe la Inter Milano

Un club din Serie A insistă pentru Ionuţ Radu. Portarul român pare tentat să renunţe la Inter Milano

Stranieri

Comentarii

În momentul întreruperii fotbalului în Italia, din pricina pandemiei de coronavirus, portarul român Ionuţ Radu (22 de ani) nu traversa cea mai bună perioadă a carierei sale. Împrumutat de Inter Milano la Genoa, apoi la Parma, salvarea românului poate veni din partea unui alt club din Serie A.

S-au vehiculat o mulţime de variante în cazul portarului român, Ionuţ Radu, că nici nu ne mai miră fluctuaţiile sale de formă din acest sezon. A fost anunţat ca urmaş al lui Samir Handanovic în poarta celor de la Inter Milano, apoi a fost trecut forţat pe banca de rezerve de formaţia a care evolua sub formă de împrumut, Genoa. Afectat de decizia noului antrenor, Ionuţ Radu a cerut să fie lăsat să plece la o formaţie care să-i asigure locul de titular. Aşa a ajuns la Parma. Doar că nici la Parma lucrurile nu au decurs aşa cum şi-ar fi dorit Radu. A sfârşit tot pe banca de rezerve. Colac peste pupăză, în presa din Italia apar tot felul de speculaţii privind interesul Interului pentru alţi portari din Serie A, lăsând de înţeles că nu vor să se mai bazeze pe serviciile lui Radu. Astfel, tânărul portar român este cu moralul la pământ.

Salvarea sa poate veni de la un alt club din Serie A, AC Torino. Directorul sportiv al "taurilor" s-a declarat impresionat de calităţile jucătorului român, pe care îl vede ca principal succesor al titularului Salvatore Sirigu, dorit de mai multe formaţii din Europa. Dacă Sirigu pleacă, Massimo Bava îl doreşte între buturi pe portarul român. Oficialii celor de la Torino sunt conştienţi de faptul că afacerea "Radu" este una destul de costisitoare, însă vor să realizeze trecerea prin orice mijloace. În lumina ultimelor luni trecute, Ionuţ Radu pare tentat să renunţe la "himera" numită Inter Milano şi să aleagă raţional, un club la care să-şi continue progresul.

  • Inter Milano l-a vândut pe Radu la Genoa, în iarna lui 2019, pentru 8 milioane de euro, iar în vara lui 2019 l-a răscumpărat pentru 12 milioane de euro. 

La Torino mai poate ajunge un alt fotbalist român. Este vorba de Marius Marin de la Pisa. Italienii îl consideră pe Marius Marin (21 de ani) un mijlocaş central de perspectivă, care ar putea să revizalizeze mijlocul celor de la AC Torino. Românul mai este urmărit de alte două formaţii din prima ligă, Cagliari şi Hellas Verona, însă AC Torino vrea să profite de această perioadă pentru a-şi asigura serviciile jucătorului român.

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare