Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost adversar al CFR-ului, gata de transferul carierei! Un club din Premier League îl vrea, dar Celtic cere mulţi bani

Un fost adversar al CFR-ului, gata de transferul carierei! Un club din Premier League îl vrea, dar Celtic cere mulţi bani

Premier League

Comentarii

Kristoffer Ajer (22 de ani), fotbalistul lui Celtic şi fost adversar al CFR-ului în cupele europene, poate prinde transferul carierei. Leicester, unul dintre cele mai puternice cluburi din Premier League, vrea să-l transfere pe fundaşul central din Norvegia.

Înalt de 1,97, Ajer e unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Celtic şi s-a făcut remarcat şi în dublele pe care scoţienii le-au jucat împotriv CFR-ului, în preliminariile Ligii Campionilor şi în grupele Europa League. Acum, presa din Anglia a aflat că Leicester vrea să-l transfere, iar Celtic cere în schimbul său aproximativ 25 de milioane de euro.

Ajer mai are contract cu Celtic până în 2022, iar scoţienii pot face o super afacere. Ce nu este, însă, clar este dacă Ajer va veni la Leicester ca să formeze o pereche puternică, de viitor, cu Caglar Soyuncu sau va veni ca înlocuitor al turcului care a primit o mulţime de oferte de transfer după sezonul bun făcut în tricoul "Vulpilor".

Rămâne de văzut şi dacă Leicester va fi de acord să achite suma mare cerută de Celtic în schimbul lui Kristoffer Ajer, dar englezii susţin că formaţia antrenată de Brendan Rodgers e favorită la semnătura apărătorului central norvegian. Despre Ajer s-a scris şi că ar fi dorit de Real Madrid.



Kristoffer Ajer a jucat 49 de meciuri în acest sezon la Celtic, în toate competiţiile, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat două pase decisive.

Afla mai multe despre: kristoffer ajertransferleicester cityceltic 

viewscnt
Articole similare