Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor de la Barcelona, replică halucinantă către Messi: "Mă poţi da afară oricând, ştiu, dar nu e nevoie să-mi demonstrezi asta zilnic”

Un fost antrenor de la Barcelona, replică halucinantă către Messi: "Mă poţi da afară oricând, ştiu, dar nu e nevoie să-mi demonstrezi asta zilnic”

FC Barcelona

Comentarii

Andoni Zubizarreta, fostul director sportiv de la Barcelona, a dezvăluit o conversaţie incredibilă între Lionel Messi şi Gerardo "Tata" Martino, fost antrenor al catalanilor.

„«Tata», când a fost la Barcelona, i-a spus lui Leo: «Ştiu că dacă îl suni pe preşedinte mă dă afară, dar - la dracu'!- nu e nevoie să-mi arăţi asta în fiecare zi! Ştiu deja!». Nu a ştiut să prezinte imaginea unui jucător de echipă, adică să fie un foarte bun coleg, să aibă un comportament bun la club pentru a fi un jucător ideal. Marea problemă a lui e că Messi concurează contra lui însuşi.

Există jucători care reprezintă mai mult decat ideea unui jucător grozav, iar Leo este unul dintre aceştia. Pierderea lui în această vară ar fi trebuit măsurată din perspectiva pierderii atât a unui superfotbalist, cât şi a unui model pentru copiii care pot învăţa de la el”, a declarat Zubizarreta pentru El Pais.

Martino, care în prezent este selecţionerul Mexicului, a antrenat-o pe Barcelona în sezonul 2013-2014 şi a câştigat doar Supercupa Spaniei la gruparea blaugrana. 

Un necunoscut înainte de a fi adus pe Camp Nou, antrenând doar în Paraguay şi Argentina, Martino a lucrat ulterior cu Messi şi la naţionala Argentinei, dar în acel moment s-a spus că a fost adus la Barcelona doar datorită "vorbelor bune" puse de Messi. 

Afla mai multe despre: lionel messigerardo martino 

viewscnt
Articole similare