Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion cu Steaua nu le dă nicio şansă celor de la FCSB în meciul cu Slovan: "Nu văd nicio speranţă"

Un fost campion cu Steaua nu le dă nicio şansă celor de la FCSB în meciul cu Slovan: "Nu văd nicio speranţă"

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme de lot cu doar o zi înainte de meciul cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar UEFA Europa League. Cazurile de coronavirus s-au înmulţit, iar un fost jucător de la Steaua nu le dă nicio şansă "roş-albaştrilor".

"Nu văd nicio speranţă. E dificil, eu cred că nu avem şanse. Nu mai găsim o echipă ca sârbii ăia (n.r. - Backa Topola), cu un asemenea portar pe lângă care au trecut toate mingile. Slovan este de un alt calibru. Ar conta enorm amânarea meciului, dacă ar reveni măcar fundaşii centrali ar fi perfect", a declarat Valeriu Răchită la Pro X. 

Fostul jucător din Ghencea nu a ezitat să ironizeze echipa antrenată de Toni Petrea şi în special pe unul dintre fotbaliştii din lotul lui FCSB: "E greu să te baţi cu Slovan Liberec cu Cană. Măcar cu pahar cu picior dacă aveai, era altceva", a mai spus Răchită, făcând referire la Ştefan Cană, fundaş adus de urgenţă de la Farul Constanţa, din cauza problemelor de lot. 

Răchită a câştigat de două ori titlul în România cu Steaua, în sezoanele 1996-1997 şi 1997-1998. 

  • Cum ar putea arăta echipa FCSB, cu Slovan: Straton - Pantea, Perianu, Cană, Panţîru - R. Ion, Simion, Fl. Tănase - Man, Ad. Petre, Horşia

Afla mai multe despre: fcsbvaleriu rachita 

viewscnt
Articole similare