Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Premier League se alătură galeriei de vedete reprezentate de Mino Raiola

Un fotbalist din Premier League se alătură galeriei de vedete reprezentate de Mino Raiolagalerie foto
Comentarii

Deşi nu are cea mai bună relaţie cu Manchester United din cauza modului în care „Diavolii Roşii” gestionează situaţia lui Pogba, Mino Raiola a decis să reprezinte încă un fotbalist care evoluează pe Old Trafford.

Noul client al celebrului impresar Mino Raiola este Jesse Lingard (27 ani). Englezul mai are contract cu Man United până în vara lui 2021, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Prin urmare, Ligard se alături unei galerii selecte de superstaruri care sunt reprezentate de agentul italiano-olandez, printre care Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic sau Henrikh Mkhitaryan.

Recent, Raiola a criticat politica lui United în ceea ce îl priveşte pe Pogba, care pare să fi intrat în dizgraţia lui Ole Gunnar Solskjaer. Într-un interviu acordat în presa din Italia, agetul a declarat despre United că „este un club fără simţul realităţii”.

Din acest motiv, Raiola se gândeşte serios să îi găsească o nouă provocare francezului, din vară. Într-o declaraţie acordată pentru Sky Sports, impresarul a negat spunând că Pogba este foarte fericit şi că vrea să rămână în continuare pe Old Trafford. 

Înainte să semneze cu Mino Raiola, Jesse Lingard a primit critici din partea lui Ole Gunnar Solskjaer pe motiv că, internaţionalul englez este preocupat mai degrabă de social media decât de fotbal.

Lingard pare să îi fi schimbat însă părerea managerului lui United, chiar înaintea meciului tur cu Man City din semifinalele Cupei Ligii Angliei: „Nu mai vedeţi atât de multe postări pe internet din partea lui Jesse. A pus capul în pământ şi a început să muncească. Îl cunosc de foarte mult timp şi uşor, uşor începe să semeneze cu Jesse cel vechi”, a declarat managerul norvegian. 

 

Afla mai multe despre: raiolalingardmanchester united 

viewscnt
Articole similare