Experiențe împreună.
You are here:

"Un interviu ruşinos" sau "Mulţi au fost dezgustaţi". Cum a fost protejată Şarapova de organizatorii de la Australian Open

"Un interviu ruşinos" sau "Mulţi au fost dezgustaţi". Cum a fost protejată Şarapova de organizatorii de la Australian Open

Tenis

Maria Şarapova a fost invitată la festivitatea de deschidere de la Australian Open, când a avut loc şi tragerea la sorţi.

În interviul realizat de un reporter al Channel 7, Maria Şarapova a fost protejată în momentul în care discuţia a curs spre suspendarea pentru dopaj. Jurnalistul a folosit cuvinte cu un cu totul alt sens. S-a vorbit despre "time out", "pauza de 15 luni" sau “perioada în care nu ai jucat”.

"A fost un interviu ruşinos", a notat dailymail.co.uk. "Interviul a fost universal condamnat de media, mulţi fiind dezgustaţi şi de decizia organizatorilor de a face din Sharapova o prezenţă pe covorul roşu, la tragerea la sorţi", a susţinut o altă publicaţie.

Directorul Australian Open a explicat şi motivul pentru care a luat decizia să o cheme pe Maria Şarapova la festivitatea de deschidere.

"Am vrut să avem o fostă campioană şi am fost foarte fericiţi că Şarapova a acceptat invitaţia noastră. Maria merita această şansă", a spus Craig Tiley, directorul primului Grand Slam al anului. 

Alegerea rusoaicei este cel puţin ciudată. Deşi a câştigat acest turneu în 2008, Şarapova a fost suspendată 15 luni pentru dopaj. După revenirea în circuit, în aprilie anul trecut, rusoaica a avut mari probleme chiar şi în primirea de wild-card-uri, mulţi organizatori refuzând participarea sa.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, se desfăşoară între 15 şi 28 ianuarie, iar România este puternic reprezentată pe tabloul feminin. Desigur, cele mai mari speranţe ni le punem în Simona Halep. Toate meciurile numărului 1 mondial vor putea fi urmărite în format liveTEXT cu faze VIDEO pe telekomsport.ro.

Comentarii
viewscnt