Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător a rămas impresionat de Mircea Lucescu: "Nu-mi vine să cred că are 76 de ani! E plin de energie, sare, aleargă, face exerciţii"

Un jucător a rămas impresionat de Mircea Lucescu: "Nu-mi vine să cred că are 76 de ani! E plin de energie, sare, aleargă, face exerciţii"
Comentarii

Jucătorul brazilian Vitinho a declarat că a ales Dinamo Kiev în detrimentul formaţiei franceze Bordeaux şi datorită tehnicianului Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu şi-a lăsat mască un jucător. 

"Puteam ajunge la Bordeaux, dar aveau probleme cu fair-play-ul financiar. Nu regret că am ajuns la Dinamo. Prietenii mei brazilieni mi-au spus că e bine aici. Şi mulţi m-au sfături să aleg Dinamo pentru că Mircea Lucescu lucrează aici.

Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că are 76 de ani! Este plin de energie, sare, aleargă face el însuşi exerciţii. Eu evoluez pe partea stângă a atacului, dar joc unde îmi spune. Pot şi în centru, şi în flancul drept", a declarat jucătorul de 22 de ani, potrivit sport.ua.

Vitinho a fost transferat în vară de la Athletico Paranaense pentru şase milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Până în prezent, jucătorul ucrainean a evolua în şase meciuri pentru Dinamo Kiev, patru în campionat, unul în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Ucrainei.

FC Barcelona - Dinamo Kiev 1-0, în grupele Ligii Campionilor

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Barcelona, într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Golul a fost marcat de Pique, în minutul 36.

E prima victorie în acest sezon de Liga Campionilor pentru Barcelona, iar Pique e primul marcator al catalanilor în UCL, altul decât Leo Messi, din noiembrie 2020 încoace.

Reacţia lui Mircea Lucescu după o nouă înfrângere în faţa Barcelonei: "Sunt dezamăgit de rezultat şi de prima repriză!"

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare