Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la Steaua şi-a anunţat plecarea de la echipă: "Cu lacrimi în ochi vă cer scuze". Discurs emoţionant al jucătorului

Un star de la Steaua şi-a anunţat plecarea de la echipă: "Cu lacrimi în ochi vă cer scuze". Discurs emoţionant al jucătorului

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a pierdut pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga a 3-a şi se anunţă o revoluţie la clubul condus de Armată, începând de pe banca tehnică şi până la jucători. Unul dintre starurile echipei antrenate de Marius Lăcătuş şi-a anunţat plecarea printr-un discurs emoţionant.

Suporterii Stelei nu i-au menajat pe jucători după umilinţa suferită duminică seară în Regie, acolo unde au pierdut meciul decisiv cu Carmen Bucureşti. Ultraşii i-au pus pe jucători să se dezbrace de tricouri, pe care consideră că nu merită să le poarte. 

Alin Predescu, considerat unul dintre cei mai importanţi jucători de la CSA Steaua şi un adevărat star în ultimele două sezoane pentru gruparea din Ghencea, le dă dreptate fanilor: "Eu, împreună cu colegii mei am demonstrat că nu suntem demni de ceea ce înseamnă Steaua, emblemă, palmares, istorie, am demonstrat că nu putem fi la acelaşi nivel cu voi", a menţionat în discursul său. 

Totodată, jucătorul în vârstă de 23 de ani şi-a anunţat plecarea de la echipă: "În seara asta am încasat tot ce aveam de încasat, dar voi rămâne cu capul sus pentru că am îmbrăcat tricoul celei mai tritate echipe din Romania. Tot binele pentru voi şi Steaua. Cu lacrimi în ochi vă cer scuze!"

Afla mai multe despre: alin predescusteaua 

viewscnt
Articole similare