Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unai Emery este necruţător! Nume grele pe lista jucătorilor daţi afară de Arsenal

Unai Emery este necruţător! Nume grele pe lista jucătorilor daţi afară de Arsenal

Arsenal

Comentarii

Ca în fiecare final de sezon, cluburile din Premier League publică listele cu jucătorii care rămân fără contract şi pleacă la finalul lui iunie. La Arsenal, Unai Emery este necruţător şi a decis să renunţe la nume importante.

Destinul a doi jucători care nu vor mai continua la Arsenal era cunoscut deja. Petr Cech deja şi-a încheiat cariera de fotbalist şi va face parte din staff-ul lui Chelsea începând din sezonul viitor, în timp ce Aaron Ramsey a anunţat că va juca la Juventus începând din stagiunea viitoare. 

Probabil cel mai important nume de pe această listă este Danny Welbeck, 28 de ani, care joacă pentru "tunari" din 2014, atunci când a fost cumpărat de la rivala Manchester United pentru 20 de milioane de euro. Arsenal a decis să nu îl mai păstreze pe atacantul care nu a mai jucat din 2018, atunci când a suferit o accidentare gravă într-un meci din Europa League. 126 de meciuri a jucat internaţionalul englez pentru londonezi, reuşind să înscrie 32 de goluri. 

Un alt fotbalist la care au renunţat "tunarii" este veteranul Stephan Lichsteiner, adus liber de contract sezonul trecut, de la Juventus. Cohen Bramall, Charlie Gilmour şi Julio Pleguezuelo completează lista. 

 

Afla mai multe despre: welbeckarsenal 

viewscnt
Articole similare