Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se va juca FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Nu putem să ne batem joc de oameni” | EXCLUSIV

Unde se va juca FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Nu putem să ne batem joc de oameni” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Noua ediţie a Superligii le va aduce din nou faţă în faţă pe FCSB şi Dinamo după un an şi jumătate în care cele două rivale nu s-au mai întâlnit. Deşi roş-albaştrii nu şi au luat încă adio de la gândul de a juca în Ghencea, derby-ul contra ”câinilor” nu se va disputa în ”Templul fotbalului românesc”.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, Mihai Stoica a spus că meciul cu Dinamo se va juca, cu siguranţă pe ”Arena Naţională”. Cu toate acestea, cel mai mare stadion din România nu fi disponibil în perioada 15 iulie-15 august, din cauza concertelor.

Noul sezon al Superligii va debuta în weekendul 14-16 iulie, iar în cazul în care derby-ul va fi programat în primele etape, cele două echipe vor fi nevoite să găsească o altă soluţie. Atât FCSB, cât şi Dinamo vor juca meciurile consierdate ”acasă” din prima lună a sezonului pe ”Arcul de Triumf”.

Unde se va juca FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Nu putem să ne batem joc de oameni” 

”Vom juca doar pe Arena Naţională. Nu pot să vorbesc ipotetic. FCSB - Dinamo se va juca pe Arena Naţională. Nu vrem să răpim miilor de suporteri stelişti şansa. Ghencea are 30.000, iar Arena are peste 50.000.

Nu poţi să te duci pe ”Arc”, pentru că noi nu avem niciun meci cu 7000. Avem minim 15.000 (n.r. de fani). Nu putem să ne batem joc de oameni”, a spsus Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB - CSKA 1948, pe ”Arc”

(n.r. se joacă pe Arc?) Pe ”Arc” vrem să jucăm, da. (n.r. Şi meciurile de campionat?) Meciurile de campionat nu ştim când se vor juca. Ca să mergem oriunde vrem să jucăm, trebuie să spunem pe ce dată vrem să închiriem stadionul. Nu putem să spunem  <<Vrem să închiriem stadionul >> şi ei să spună <<Bine! Când?>> Vrem să jucăm tot pe ”Arc”, pentru că vom juca în cupele europene acolo”, a spus Mihai Stoica.
 
Este important de menţionat că, FCSB va juca meciul cu CSKA 1948 Sofia fără spectatori, ca urmare a scandărilor rasiste de la partida cu West Ham din grupele Conference League din sezonul trecut. 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare