Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova se mai desparte de un jucător. Trei echipe din Italia se bat pentru el

Universitatea Craiova se mai desparte de un jucător. Trei echipe din Italia se bat pentru el

Fotbal intern

Comentarii

Fausto Rossi este la un pas de a se despărţi de Universitatea Craiova, informează presa italiană, care notează că mijlocaşul central este dorit de trei cluburi din Peninsulă.

Potrivit site-ului tuttomercatoweb.com, mijlocaşul italian care a trecut pe la Juventus Torino este dorit de Salernitana, Ascoli şi Padova, echipe din Serie B.

Oltenii nu au pretenţii financiare, astfel încât jucătorul este liber să plece. Dacă jucătorul ar accepta vreuna dintre oferte, conducerea craiovenilor întru totul de acord, pentru că ar scăpa de plata unuia dintre cele mai mari salarii din echipă.

În vârstă de 27 de ani, Fausto Rossi mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2019. El a fost transferat de Craiova în vara anului 2017, iar de atunci a adunat şapte prezenţe în "alb-albastru", fiind mai mult accidentat.

Rossi s-a format la academia clubului Juventus, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Vicenza, Brescia, Real Valladolid, Cordoba, Pro Vercelli şi Trapani. 25 de selecţii a adunat mijlocaşul Craiovei la echipa naţională de tineret a Italiei.â

10 jucători au plecat de la Craiova, în această vară: Alex Băluţă, Vlad Screciu, Gustavo, Stephan Drăghici, Mihai Roman, Alexandru Popescu, Apostol Popov, Simon Măzărache, Andre Santos şi Miodrag Mitrovic. Pe lângă ei, portarul Nicolae Calancea şi mijlocaşul Hristo Zlatinski sunt, de asemenea, aproape de plecarea din Bănie.

Afla mai multe despre: craiovafausto rossitransfer 

viewscnt
Articole similare