Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai iubiţi antrenori de la noi a explicat numărul mare de stranieri din România. ”Ai noştri au aere de vedetă”

Unul dintre cei mai iubiţi antrenori de la noi a explicat numărul mare de stranieri din România. ”Ai noştri au aere de vedetă”

Fotbal intern

Comentarii

Numărul jucătorilor străini legitimaţi la echipe de fotbal din România a crescut constant, odată cu trecerea anilor. În ultima vreme, multe cluburi preferă stranierii în detrimentul fotbaliştilor români.

Petre Grigoraş, unul dintre antrenorii care a rămas în sufletul fanilor Oţelului, a analizat situaţia jucătorilor români. În opinia lui ”Grig”, fotbaliştii din România se mulţumesc cu puţin, în timp ce stranierii dau tot ce au mai bun pentru a progresa şi a demonstra că îşi merită banii.

Petre Grigoraş a câştigat un trofeu european cu Oţelul

În 2007, Oţelul Galaţi a câştigat Cupa UEFA Intertoto, competiţie care între timp nu mai există. Cu Jelev, Kim-Jil Sik, Salif Nogo şi Tadas Labukas în primul 11, roş-alb-albaştrii au învins-o pe Trabzonspor la Galaţi, într-o atmosferă de sărbătoare.

“Păi fotbaliştii străini vin la noi că le este foame, din zona din care vin ei au dat de greu şi trăiesc în condiţii foarte grele. Acum, când li se oferă oportunitatea de a câştiga un ban mai uşor şi de a avea o viaţă mai îndestulată şi muncesc de rup în două. Să nu mai spunem că sunt ascultători şi disciplinaţi.

Ai noştri joacă un meci şi deja li se urcă la cap, se întâmplă şi la Liga a 3-a, avem şi noi aici şcoală de fotbal, şi se întâmpla asta deja la copii de 10 ani, care au aere de vedetă după ce au câştigat un amic cu nu ştiu ce echipă. Este foarte greu să-i disciplinezi şi să le spui în fiecare zi că trebuie să fie mai buni ca ziua descendentă”, a spus Petre Grigoraş, pentru Sptfm.ro.

În acest moment, Petre Grigoraş este antrenorul lui Axiopolis Cernavodă, echipă alături de care a promovat în Liga 3 la finele sezonului trecut. 

Adrian Mititelu, verdict dur în privinţa jucătorilor români. ”Sunt scumpi şi nu am ce să iau”

“Este adevărat, sunt tot mai puţin români la echipa noastră, dar români de unde să iei? Eu nu-mi permit să iau jucători români cu banii jos! Jucătorii români sunt scumpi pentru ce oferă şi nici nu am ce să iau.

Hai să luăm echipele care au fost în faţa noastră, că dacă luăm tot ce a fost în faţa noastră, cele 6 echipe, nu ştiu dacă 7-8 jucători care ar avea loc la echipa mea. Pe la FCSB ar fi 2-3, la Universitate 2-3 şi pe la alte echipe, pe la CFR unul, restul nu văd alţi jucători să joace la mine la echipă. Jucătorii mei sunt foarte buni la nivel de România şi la echipele cu care ne duelăm noi”, a spus Mititelu pentru sptfm.ro, în urmă cu o lună.

 

Afla mai multe despre: petre grigoraşfaruloţelul 

viewscnt
Articole similare