Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uriaşul baschetbalist român Robert Bobroczky şi-a găsit un nou angajament în SUA. "Suntem încântaţi să vă anunţăm că se pregăteşte cu noi"

Uriaşul baschetbalist român Robert Bobroczky şi-a găsit un nou angajament în SUA. "Suntem încântaţi să vă anunţăm că se pregăteşte cu noi"

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul român, Robert Bobroczky (20 de ani), înalt de 2,34 metri, şi-a găsit echipă unde să evolueze sezonul viitor.

Al doilea cel mai înalt baschetbalist în activitate, după Paul Sturgess, baschetbalistul născut la Arad a semnat cu Universitatea Rochester, care activează în NAIA, sora mai mică a NCAA.

Robert Bobroczkyi a activat 4 ani la SPIRE Institue din Geneva, Ohio, după ce activase la clubul de amateori Stella Azzura din Roma, Italia.

"Suntem încântaţi să anunţăm faptul că Robert se pregăteşte cu noi. Este dornic să joace şi îşi doreşte foarte mult să muncească şi să capete forţă, în speranţa de a asimila forţa unui meci de colegiu. Înălţimea sa nu va putea fi egalată, iar talentul său de coordonare poate fi o armă", a declarat antrenorul celor de la Rochester, Klint Pleasant.

Rob Bobroczkyi suferă de gigantism şi nu dispune de o forţă musculară prea dezvoltată, iar din acest motiv are foarte mult de pierdut în meciuri. Dacă se pune pe picioare la Rochester, Rob poate deveni un jucător important de baschet.

 

 

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare