Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi mai rău pentru mine”. Emoţii pentru un jucător de la Barcelona înainte de confruntarea cu Atletico Madrid

”Va fi mai rău pentru mine”. Emoţii pentru un jucător de la Barcelona înainte de confruntarea cu Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Capul de afiş al etapei din acest weekend din Spania este fără îndoială duelul de pe Wanda Metropolitano dintre FC Barcelona şi Atletico Madrid.

O vedetă de la Barcelona, afirmaţii cu frică înainte de duelul de pe Wanda Metropolitano

FC Barcelona o va întâlni în deplasare pe Atletico Madrid, duminică, 17 martie, de la ora 22:00, în etapa a 29-a din La Liga.

Se anunţă un duel de mare intensitate şi angajament, având în vedere că ambele combatante au reuşit să obţină biletele pentru sferturile Ligii Campionilor 2024.

Dacă Barcelona o va întâlni pe PSG, Atleti va da piept cu Borussia Dortmund. În cazul în care fiecare îşi elimină adversara, cele două vor juca una împotriva celeilalte în semifinalele competiţiei.

În acest duel ce va avea loc pe Wanda Metropolitano va juca şi Joao Felix. Portughezul este sub contract cu Altetico, dar este împrumutat în acest sezon de madrileni la Barcelona.

Aflat în această situaţie, internaţionalul lusitan a vorbit despre atmosfera de care va avea parte pe impunătoarea arena din Madrid din postura de adversar al lui Atleti.

"Va fi o atmosferă complicată pentru întreaga echipă. Va fi un pic mai rău pentru mine, dar sunt jucător de fotbal şi vreau să mă obişnuiesc şi cu acest tip de situaţie. Mă motivează, îmi plac meciurile importante", a declarat Joao Felix, potrivit DAZN.

În duelul direct din tur, Barcelona s-a impus cu Atletico, scor 1-0, golul fiind marcat chiar de Joao Felix.

Afla mai multe despre: barcelonala ligaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare