Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Gheorghe sare la gâtul arbitrului după Astra 0-1 FC Argeş! "Dacă îi dă cot, îi curge sânge şi nu vede! Nu pot să înţeleg!" Reacţia vehementă a jucătorului de la Giurgiu

Valentin Gheorghe sare la gâtul arbitrului după Astra 0-1 FC Argeş! "Dacă îi dă cot, îi curge sânge şi nu vede! Nu pot să înţeleg!" Reacţia vehementă a jucătorului de la Giurgiu

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut cu 1-0 împotriva lui FC Argeş, pe teren propriu, într-un meci al etapei a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

După meci, jucătorii Astrei au fost foarte supăraţi, iar cel mai vocal dintre ei a fost atacantul Valentin Gheorghe. În finalul meciului, Grigore Turda, fundaşul central de la FC Argeş, l-a lovit cu cotul pe Yann Boe-Kane, mijlocaşul Astrei, căruia i-a spart arcada şi l-a umplut de sânge.

Gheorghe a fost foarte supărat pe hotărârea centralului Andre Antonie, care a decis sa lase jocul liber. 

"A văzut toată lumea ce s-a întâmplat în acest meci, au venit cu mingi lungi cum joacă de fiecare dată şi le mai dă câte un arbitru care le-o bagă pe VAR, îi dă aluia cot în faţă, nu vede, curge sânge. Ce să-i mai faci? Să dăm noi penalty? Dacă îi dă cot în faţă? Îi dă cot şi curge sânge! Nu pot să înţeleg. 

Normal că e frustrare multă, noi muncim 90 minute, alergăm ca chiorii pe aici şi vine, pune pe VAR, după îi dă cot în faţă şi nu vede! Nu e normal să fim frustraţi şi să fim nervoşi şi mai avem pretenţii să... nu mai avem nimic. Deciziile clare trebuie să le ia arbitrul. Dacă e ceva clar, dă-ne şi nouă! Îi dă cot în faţă şi e plin de sânge, măcar să oprească jocul, stă ala leşinat pe jos, nici nu se uită la el", a spus jucătorul Astrei. 

Astra este pe locul 10 în clasamentul play-out-ului Ligii 1 cu, 23 de puncte. FC Argeş ocupă locul 9, cu un punct mai mult.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare