Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Valentin Mihăilă este fuoriclasse! Rupe gazonul sub el. Dar... să ne aducem aminte de Mitea” EXCLUSIV

”Valentin Mihăilă este fuoriclasse! Rupe gazonul sub el. Dar... să ne aducem aminte de Mitea” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani) este pe val. Atacantul a înscris chiar la debutul naţionalei României.

Mihăilă face senzaţie în Italia, la Parma, unde i-a impresionat pe italieni, iar acum şi-a deschis cont la naţionala României, unde a marcat golul de 2-0, cu un şut spectaculos de la 23 de metri din pasa lui Claudiu Keşeru.

După meci, tânărul jucător a explicat cum a trăit momentul şi ce vis măreţ are pe listă.

„Sunt bucuros că am reuşit să marchez la debut, dar mai bucuros pentru cele trei puncte. Am intrat cu atitudine şi determinare, cum am făcut-o şi în Italia, mi-am dat seama că nu există timp, este acum ori niciodată în fotbal” a spus el, după meci.

”Mihăilă e fuoriclasse! Are demarajul ăla, rupe gazonul sub el. E foarte bun, dar nu e nici Hagi, nici Mutu. Să ne aducem aminte de Mitea, care arăta mai bine ca Mihăilă la vârsta asta. Rupea flancul ăla, ţineţi minte ce profil avea” a explicat Bogdan Cosmescu, jurnalist şi comentator Telekom Sport.

Jurnalistul l-a remarcat şi pe fundaşul dreapta al României din acest meci, Ovidiu Popescu, cel care la origini este de fapt mijlocaş defensiv: ”După părerea mea, Ovidiu Popescu a fost cel mai bun fundaş al nostru.” a mai spus Cosmescu.

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare