Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, sfătuit de Constantin Nica. Ce trebuie să facă fotbalistul pentru a fi în graţiile lui Gian Piero Gasperini

Valentin Mihăilă, sfătuit de Constantin Nica. Ce trebuie să facă fotbalistul pentru a fi în graţiile lui Gian Piero Gasperini
Comentarii

În această iarnă, Valentin Mihăilă a fost subiectul unei mutări de răsunet de la Parma la Atalanta.

Trecerea de la o formaţie de Serie B la una cu pretenţii europene din Italia poate să fie gestionată mai puţin corespuzător de către un jucător, în cazul de faţă Mihăilă.

Acesta a avut prilejul să debuteze în Serie A la meciul disputat împotriva formaţiei la care evoleauză Răzvan Marin, Cagliari. Bergasmascii au pierdut partida cu pricina, scor 0-2.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a intrat în minutul 72 în locul columbianului Duvan Zapata.

A fost notat doar cu 5,5 de către jurnaliştii de la Tuttomercato. "În afara jocului. Este greu de judecat după prima apariţie, dar este o combinaţie între puţin şi nimic”, a fost opinia gazetarilor italieni.

Constantin Nica îl cunoaşte pe Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei

Dar Mihăilă nu este primul român care evoluează la Atalanta, sub comanda lui Gian Piero Gasperini. Şi Constantin Nica, fostul jucător de la Dinamo, a fost pregătit de reputatul antrenor de 64 de ani al formaţiei din Bergamo.
Fundaşul de bandă dreaptă a transmis câteva sfaturi fotbalistului care a împlinit 22 de ani, pentru a da un randament cât mai bun la Atalanta, spre a fi achiziţionat definitv la finalul sezonului. 

"L-am avut şi eu antrenor pe Gian Piero Gasperini. Am prins un cantonament cu el. Este un antrenor care se axează pe antrenamentele fizice, alergare, astfel că Mihăilă trebuie să fie atent să se ferească de accidentări. Acolo are toate condiţiile necesare pentru a creşte ca fotbalist. Sunt sigur că va face o treabă bună la Bergamo, pentru că Atalanta analizează foarte bine jucătorii înainte să-i achiziţioneze", a declarat Nica, pentru playsport.ro.

Constatin Nica a fost cumpărat de Atalanta de la Dinamo în 2013, pentru suma de 1,6 milioane de euro. Are 15 prezenţe în tricoul bergamascilor, dintre care şapte în Serie A.

”Trebuie să-i cunoaştem mai bine (n.r. pe Valentin Mihăilă şi Jeremie Boga, noii jucători ai Atalantei). Mihăilă a mai jucat în dreapta şi la Parma. Am căutat să aduc puţin echilibru, pentru că avea deja mulţi jucători în partea stângă”, a precizat Gian Piero Gasperini, potrivit Parma Live, după meciul de debut al lui Mihăilă la Atalanta.

Afla mai multe despre: mihailagaseperiniatalantanica 

viewscnt
Articole similare