Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Lazăr, despre oferta primită de Dinamo pentru Sorescu: ”Un agent polonez m-a sunat! Omul ăsta o să facă o ofertă de 500 de mii de euro!”

Vali Lazăr, despre oferta primită de Dinamo pentru Sorescu: ”Un agent polonez m-a sunat! Omul ăsta o să facă o ofertă de 500 de mii de euro!”
Comentarii

Vali Lazăr a făcut câteva dezvăluiri despre o ofertă primită de Dinamo pentru căpitanul său, Deian Sorescu.

Deian Sorescu este pe lista de plecări a lui Dinamo, iar clubul al dori undeva la un milion de euro pentru căpitanul său. Problemele financiare de la club continuă, iar oficialii din Ştefan cel Mare sunt dispuşi să renunţe la aproape orice jucător pentru suma corectă.

Vali Lazăr, fost fotbalist al lui Dinamo, a făcut o dezvălurie despre o ofertă primită de ”câini” în decembrie pentru Sorescu. Atunci, conducătorii formaţiei au decis că suma era una prea mică pentru a i se permite lui Sorescu să plece, însă, la momentul actual, banii respectivi ar fi putut fi foarte importanţi pentru Dinamo.

Vali Lazăr, despre oferta primită de Dinamo pentru Sorescu

”Cu Sorescu au fost discuţii în decembrie. Un agent român a adus clubului Dinamo o ofertă din Polonia. Nu a dat nimeni curs ofertei pentru că era foarte mică. Un agent polonez m-a sunat şi m-a rugat să vorbesc cu el sau cu cineva de la clubul Dinamo, pentru că omul ăsta o să facă o ofertă de 500 de mii de euro.

Am luat legătura cu cine era atunci la Dinamo şi mi-a zis că Sorescu este netransferabil pâna la vară. Acum, la cum a jucat sezonul ăsta, sezonul trecut şi cu un sezon înainte, la cifrele pe care le are, 350 de mii este o sumă mică. Dar toată lumea ştie ce se întâmplă în România şi e normal să dea sume cât mai mici”, a declarat Vali Lazăr, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: deian sorescuvali lazărdinamoddb 

viewscnt
Articole similare