Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru granzii din Liga I! Atacantul care a marcat pe bandă rulantă în 2018 e liber de contract

Veste excelentă pentru granzii din Liga I! Atacantul care a marcat pe bandă rulantă în 2018 e liber de contract

Superliga

Comentarii

Echipele cu pretenţii din Liga I se pot alege cu un atacant care s-a lipit de goluri în 2018. Vârful tocmai şi-a reziliat contractul cu formaţia la care a evoluat în ultimele două sezoane, iar acum e gata pentru o nouă provocare.

Liviu Antal s-a despărţit de Zalgiris, după aproape două sezoane pe care le-a petrecut în Lituania. Fostul campion al Ligii I cu Oţelul s-a adaptat mai greu în prima ligă lituaniană, dar în 2018 a reuşit să înscrie pe bandă rulantă.

Mi-am terminat contractul în Lituania, iar acum vreau să mă relaxez o perioadă. Mă bucur enorm că în 2017 am luat decizia să plec în Lituania. Am avut primele şase luni mai grele până ce m-am acomodat cu terenul sintetic şi cu campionatul, dar în 2018 am avut un an foarte bun.

Păcat că nu am câştigat şi campionatul. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, conducerea clubului, antrenorului şi nu în ultimul rând colegilor. Le doresc multă baftă şi sper că anul viitor vor câştiga campionatul”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Afla mai multe despre: antalliga 1lituania,  

viewscnt
Articole similare