Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Bayern Munchen. Manuel Neuer poate juca din nou. Când va reveni în poarta bavarezilor

Veste uriaşă pentru Bayern Munchen. Manuel Neuer poate juca din nou. Când va reveni în poarta bavarezilor

Bayern Munchen

Comentarii

Portarul Manuel Neuer (Bayern Munchen) ar putea reveni pe teren după o absenţă de aproape 11 luni, din cauza unei fracturi la picior, pe 24 octombrie, la meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor.

''Vom vedea. Ar fi o veste bună şi nu o exclud. Dacă va continua ca acum sperăm să-l revedem curând pe teren'', a spus directorul sportiv al bavarezilor, Christoph Freund, pentru Amazon Prime, marţi, înaintea meciului lui Bayern cu FC Copenhaga (2-1), în Liga Campionilor

Neuer, căpitanul Germaniei şi al lui Bayern, a jucat ultima oară pe 1 decembrie, contra naţionalei statului Costa Rica, la Cupa Mondială din Qatar. El şi-a fracturat apoi piciorul la schi în decembrie, în timpul vacanţei de iarnă.

Portarul german a revenit joia trecută la antrenamente şi s-a pregătit normal, fără alte probleme, dar Freund a adăugat că, deşi toată lumea a rămas precaută, ''lucrurile arată bine pentru Manuel''.

''Cred că o dată ce Manuel se va antrena la intensitate maximă lucrurile vor evolua foarte repede. Totul merge conform planului. Atunci când se va antrena la maximum vom vorbi despre când va reveni în poartă'', a adăugat Freund.

Înaintea meciului cu Galatasaray, Bayern va juca pe 21 octombrie, în deplasare, cu Mainz.

Afla mai multe despre: champions leaguebayern 

viewscnt
Articole similare