Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care cei de la CSKA 1948 nu ar fi vrut să o audă. ”Arma secretă” cu care FCSB-ul va ataca accederea în turul trei al Conference League

Vestea pe care cei de la CSKA 1948 nu ar fi vrut să o audă. ”Arma secretă” cu care FCSB-ul va ataca accederea în turul trei al Conference League

Superliga

Comentarii

FCSB este favorită la calificare înaintea meciului tur cu CSKA 1948 de la Sofia. Roş-albaştrii speră să ajungă în turul trei al Conference League, dar bulgarii le-au promis viaţă grea vicecampionilor. CSKA 1948 Sofia are două victorii din două posibile în campionat, una dintre ele cu rivala de moarte Levski.

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB după 10 ani petrecuţi în afara ţării, iar oficialii roş-albaştrilor au reuşit să-l treacă pe apărător pe lista UEFA, chiar înainte de deadline. Fostul fundaş al lui Napoli nu a făcut deplasarea în Bulgaria, astfel că nu va evolua în turul de pe 26 iulie, dar cu siguranţă va fi prezent la partida retur de pe ”Arcul de Triumf”. Chiricheş a scris istorie alături de FCSB în cupele europene. Parcursul fabulos al roş-albaştrilor din sezonul 2012-2013 a rămas în amintirea fanilor şi datorită reuşitelor sale din meciurile cu Molde, Ajax şi Chelsea.

Atunci, FCSB a fost eliminată de deţinătoarea trofeului Champions League la acea vreme, după 1-0 pe Arena Naţionala şi 1-3 pe Stamford Bridge.

„Noi trebuie să dictăm ritmul jocului, suntem o echipă puternică!” Elias Charalambous, optimist înainte de CSKA 1948 - FCSB

Elias Charalambous s-a declarat încrezător înainte de primul duel din preliminariile europene. Tehnicianul celor de la FCSB a analizat foarte bine adversarul şi consideră că echipa sa trebuie să câştige duelul din Bulgaria.

„Pentru noi e primul meci european. Am avut 2 meciuri de campionat pe care le-am jucat foarte bine şi suntem pregătiţi. Mâine va fi doar o primă repriză a acestui duel, apoi ne aşteaptă repriza secundă în România săptămâna viitoare. Ştim ce adversar ne aşteaptă, unul care are foarte mulţi jucători de calitate, dar noi trebuie să ne facem jocul.

Suntem o echipă puternică şi trebuie să dictăm ritmul jocului. Am început bine campionatul, jucătorii noştri trec printr-un moment bun psihologic. Suntem extrem de motivaţi, ne respectăm adversarul, dar cred în jucătorii mei”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului CSKA 1948 - FCSB.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare