Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti teribile la Barcelona. Sezon încheiat pentru jucătorul ieşit accidentat în ”El Clasico”

Veşti teribile la Barcelona. Sezon încheiat pentru jucătorul ieşit accidentat în ”El Clasico”

FC Barcelona

Comentarii

Frenkie de Jong (26 de ani) a primit veşti groaznice. Mijlocaşul olandez s-a accidentat grav în derby-ul cu Real Madrid, iar sezonul este încheiat pentru el.

Sezon încheiat pentru Frenkie de Jong

Frenkie de Jong, mijlocaşul central al clubului spaniol FC Barcelona, s-a accidentat în derby-ul de duminică, 21 aprilie, pierdut în compania celor de la Real Madrid, scor 2-3, şi va lipsi de pe teren până la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a ieşit pe targă, în prelungirile primei reprize a disputei dintre marii rivali din Madrid. Mijlocaşul central olandez s-a accidentat la o ciocnire violentă cu Federico Valverde, mijlocaşul madrilenilor, şi a fost înlocuit de Pedri.

Clubul catalan a anunţat luni că De Jong a suferit o entorsă de gradul doi şi nu va mai juca până la finalul sezonului din La Liga. Deocamdată, participarea sa la EURO 2024 nu a fost pusă în discuţie. Campionatul European se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Xavi nu s-a putut baza pe Frenkie de Jong la ”El Clasico” din tur, olandezul fiind şi atunci indisponibil din cauza unei accidentări.

Istoricul lui Frenkie de Jong la Barcelona

Frenkie de Jong a ajuns la Barcelona în 2019, fiind cumpărat cu 85 de milioane de euro de la Ajax. De la transferul său, olandezul a fost unul dintre jucătorii de bază de la formaţia catalană.

Cotat la 70 de milioane de euro, Frenkie a jucat 213 meciuri la Barcelona, livrând 17 goluri şi 21 de pase decisive. În naţionala Olandei, acesta a jucat 54 de partide şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: barcelonafrenkie de jongel clasicola liga 

viewscnt
Articole similare