Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi? Atacantul "evaluat" de Gigi Becali la 14 euro a devenit erou la echipa sa! Acum i se spune "regele hat-trick-urilor"

Vi-l mai amintiţi? Atacantul "evaluat" de Gigi Becali la 14 euro a devenit erou la echipa sa! Acum i se spune "regele hat-trick-urilor"
Comentarii

Fostul atacant al echipei CFR Cluj, Modou Sougou, face senzaţie în campionatul Indiei, la 34 de ani.

Senegalezul a calificat-o de unul singur pe Mumbai City în semifinalele Superligii Indiene. El a marcat toate cele trei goluri ale succesului cu Atletico de Kolkata, meci câştigat vineri cu scorul de 3-1. La Mumbai, fundaşul român Lucian Goian a fost integralist.

"Sougou? Mai degrabă Sou-good!", au notat cei de la Mumbai, într-o postare pe Twitter.

Pentru Modou Sougou, acesta este cel de-al doilea meci în care marchează cel puţin trei goluri. El a înscris de patru ori şi într-un meci cu Kerala Blasters FC, din etapa a 12-a, scor 6-1.

 

 

În total, Sougou are 12 goluri în 16 apariţii în actuala stagiune şi va avea ocazia să ducă mai departe această serie. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Mumbai City şi-a asigurat un loc printre cele patru semifinaliste ale campionatului, având un avans de şapte puncte faţă de Jamshepdur, care mai are două meciuri de jucat.

Un an şi jumătate a jucat Modou Sougou la CFR Cluj, între 2011 şi 2013, timp în care a adunat 55 de meciuri, 15 goluri şi 22 de pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu de campion al Ligii 1.

În iarna anului 2013, CFR Cluj l-a vândut pe Sougou la Olympique Marseille. La acea vreme, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, s-a amuzat pe seama ofertei pe care CFR Cluj o avea pentru Modou Sougou. "Nu dau ăştia 4 milioane de euro pe Sougou, poate e vorba de 14 euro", spunea Gigi Becali, la începutul lui 2013, cu două zile înainte ca mutarea să devină oficială, pentru trei milioane de euro.

1 trofeu a cucerit Sougou în România: titlul cu CFR în 2012

14 selecţii şi un gol are Sougou la naţionala Senegalului

550.000 de euro valorează în prezent fostul atacant al CFR-ului

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare