Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă intervine în conflictul dintre Contra şi Hagi. Cum explică lipsa lui Ianis din lotul echipei naţionale

Victor Piţurcă intervine în conflictul dintre Contra şi Hagi. Cum explică lipsa lui Ianis din lotul echipei naţionale

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al Viitorului în a doua jumătate a sezonului, după ce a revenit de la Fiorentina. Nu a prins naţionala pentru amicalele cu Chile şi cu Finlanda, iar Contra a explicat că pe postul său îi are pe Budescu şi pe Stanciu.

Lipsa lui Ianis din lotul echipei naţionale nu i-a picat prea bine lui Gheorghe Hagi. "Regele" a fost nemulţumit de convocările făcute de Cosmin Contra.
 
"Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, a fost cel mai bun jucător în pregătire, cel mai decisiv jucător în 2018, el cu Mitriţă, din toată Divizia A, şi nu e convocat. Şi zice că vrea să întinerească echipa. Dar de ce? Pentru că e băiatul lui Hagi, nu? Aceeaşi poveste ca acum trei ani. Înţeleg că asta e România, dar nu suntem pe drumul bun" , declara Gheorghe Hagi la începutul lunii.
 
În apărarea lui Contra a sărit Victor Piţurcă. Deşi recunoaşte că Ianis Hagi este un jucător pe placul său, fostul selecţioner a încercat să explice decizia celor din staff-ul echipei naţionale.
 
"M-a mirat foarte mult. Nu a dat deloc bine pentru Gică Hagi. Au trecut 7-8 ani peste el, iar stresul îşi spune cuvântul. Eu nu cred că are dreptate. Contra a făcut lucruri bune la naţională şi nu i se poate reproşa că nu îl ia pe X sau că nu îl ia pe Y. El convoacă jucătorii în care are încredere. Nu mi-a plăcut ce a făcut Gică, iar când o să mă văd cu el, o să am o discuţie. Am văzut apoi că a revenit şi a spus că nu o să mai vorbească.
 
Nu putem să ştim cum s-a gândit strategia. Depinde de foarte multe lucruri ale staff-ului echipei naţionale. Personal, mie îmi place Ianis Hagi şi cred că l-aş fi luat în lotul echipei naţionale pentru a vedea cum reacţionează. Ianis are calităţi tehnice extraordinare, are o tehnică foarte bună, are vedere periferică, dar mi se pare că ţine, uneori prea mult de minge şi nu are forţă. Am văzut că este tăvălit de jucătorii mai puternici dni Liga I" , a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.
 
 

Afla mai multe despre: victor piturcafinlandachileianis hagifc viitorulhagigica hagimitritaromaniam cosmin contra 

viewscnt
Articole similare