Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria lui Dinamo a crescut aşteptările lui Iuliu Mureşan: ”Sunt şanse să nu mai jucăm barajul”. Ce a remarcat la Dusan Uhrin

Victoria lui Dinamo a crescut aşteptările lui Iuliu Mureşan: ”Sunt şanse să nu mai jucăm barajul”. Ce a remarcat la Dusan Uhrin

Fotbal intern

Comentarii

Iuliu Mureşan s-a bucurat pentru victoria obţinută de Dinamo în meciul cu Chindia.

Victoria lui Dinamo a crescut aşteptările lui Iuliu Mureşan: ”Sunt şanse să nu mai jucăm barajul”. Ce a remarcat la Dusan Uhrin

Dinamo a câştigat partida cu Chindia Târgovişte, scor 2-0, iar Iuliu Mureşan a fost prezent la prima victorie a ”câinilor” în deplasare, în acest sezon.

Oficialul formaţiei din Ştefan cel Mare s-a bucurat pentru cele trei puncte. Acesta a afirmat că situaţia din clasament nu se schimbă foarte mult, dar contează la capitolul moral pentru evoluţia jucătorilor în următoarele meciuri.

De asemenea, Mureşan este de părere că Dinamo poate scăpa şi de locurile de baraj dacă va începe să lege victoriile în etapele rămase până la finalul sezonului şi a vorbit despre impactul lui Dusan Uhrin la echipă.

”Era foarte important (n.r. să câştige). Deja când mergeam la meciul din deplasare îmi făcea o neplăcere pentru că o echipă nu a făcut puncte şi asta se vede în clasament. Nu putem să spunem că e altfel.

Azi, în sfârşit, echipa a avut spirit, atitudine şi parcă şi problemele fizice încep să se rezolve. În tribune, lânga mine, erau cinci jucători importanţi şi acasă au mai rămas jucători care în mod normal erau printre primii.

E o victorie importantă. Nu schimbă mare lucru în clasament, dar e importantă pentru moral şi evoluţia viitoare.

Şi dacă ajungem la baraj am încredere că echipa va creşte în exprimare, în forţă şi vom rămane în Liga 1. Dacă jucăm bine şi câştigăm toate meciurile, ceea ce nu este uşor, dar nu imposibil, sunt şi şanse să nu mai jucăm barajul.

Cu ajutorul jucătorilor am reuşit să obţinem această primă victorie în deplasare. Mă bucur foarte mult şi parcă sună mai bine viitorul pentru următoarele meciuri. 

(n.r. Dusan Uhrin) E un antrenor autoritar. E important acest lucru. Pune accent pe partea fizică şi de la început a crescut nivelul şi tăria antrenamentelor şi e bine că jucătorii au rezistat.

Cei accidentaţi îşi revin, cei care au stat alături de mine în tribună intră de săptămâna viitoare. Dar şi asa, echipa şi fără ei stă foarte bine”, a declarat Iuliu Mureşan, la finalul partidei de la Ploieşti.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamo 

viewscnt
Articole similare