Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A făcut "guriţă" pe margine. Cosmin Contra, ieşire nervoasă sub ochii arbitrilor. Ce a făcut în Dinamo - FC Botoşani

VIDEO | A făcut "guriţă" pe margine. Cosmin Contra, ieşire nervoasă sub ochii arbitrilor. Ce a făcut în Dinamo - FC Botoşani

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut o nouă ieşire în stilul caracteristic, de această dată în timpul partidei Dinamo - FC Botoşani.

LIVE VIDEO | Dinamo - FC Botoşani

Dinamo şi FC Botoşani s-au întâlnit în "Ştefan cel Mare" în cel mai atractiv meci al zilei. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru moldoveni, dar Cosmin Contra şi-a pierdut cumpătul de la 0-0. 

"Guriţă" a protestat vehement în minutul 29, atunci când Keyta l-a atacat din spate pe un dinamovist. Cosmin Contra nu s-a putut abţine şi, pe lângă proteste, a părăsit şi spaţiul tehnic din faţa băncilor. În tot acest timp, Marius Avram încerca să-i calmeze pe fotbaliştii celor două echipe, care s-au certat la mijlocul terenului. 

Arbitrul de rezervă a fost cel care i-a semnalizat lui Marius Avram ce se întâmplă pe margine, iar centralul a venit la o discuţie cu Cosmin Contra. 

Centralul a discutat faţă în faţă cu Cosmin Contra, l-a averizat cu cartonaşul galben şi i-a transmis că la următoarea abatere va fi trimis în tribune. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare