Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost pus pe liber de Dinamo, iar acum face un anunţ şocant: ”Nu exclud posibilitatea de a renunţa la fotbal!”

VIDEO | A fost pus pe liber de Dinamo, iar acum face un anunţ şocant: ”Nu exclud posibilitatea de a renunţa la fotbal!”

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu acordat ESPN Radio, Jaime Penedo fostul portar de la Dinamo nu a exclus varianta de a se retrage din cariera de jucător profesionist.

Penedo recunoaşte că turneul final al Campionatului Mondial 2018 ”i-a desfigurat” pe jucătorii panamezi: ”Ne-au trebuit 12 ani să ajungem în postura de a juca la un turneu final, iar pentru asta am muncit enorm. A fost nevoie de o conducere fermă, o generaţie bună de fotbalişti şi, toate astea, împreună cu cele câteva rezultate bune pe care le-am obţinut şi cu puţin noroc, ne-au dus la turneul final” a explicat fostul portar de la Dinamo.

Goalkeeper-ul naţionalei panameze în ultimii 10 ani, Penedo a mărturisit că nu a fost niciodată liniştit pe gazon, cu toate că simte că acum există o oarecare siguranţă la nivelul echipei sale reprezentative: ”Ştiam că pe teren, noi nu pornim ca favoriţi, poate că şi din această cauză noi eram mereu în alertă. Am pierdut acest detaliu în prezent, ar trebui să revenim la acel stadiu din trecut” a mai spus Penedo.

Portarul care a ajuns la Dinamo în 2016 a vorbit şi despre viitorul său. Fără echipă după despărţirea de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, Jaime Penedo nu exclude posibilitatea de a agăţa ghetele în cui: ”Dacă trebuie să mă las de fotbal, mă las. Renunţ liniştit. Dar voi rămâne mereu în fotbal” a mai spus Penedo.

În decembrie, Penedo şi conaţionalul său, Armando Cooper şi-au reziliat contractele cu Dinamo Bucureşti. În prezent, Jaime se află în Panama alături de familia sa. 

 

 

 

Afla mai multe despre: jaime penedodinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare