Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan a făcut un reportaj acasă la Ciprian Tătăruşanu. Cealaltă faţă a portarului român

VIDEO | AC Milan a făcut un reportaj acasă la Ciprian Tătăruşanu. Cealaltă faţă a portarului român

Stranieri

Comentarii

Cei de la AC Milan au realizat un reportaj acasă la Ciprian Tătăruşanu, unde fostul portar al naţionalei şi-a prezentat familia şi a povestit cum şi-a cerut soţia în căsătorie.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Tătăruşanu a semnat la începutul sezonului cu AC Milan, unde a acceptat să devină rezerva tânărului Gianluigi Donnarumma. Fostul internaţional român şi-a făcut treaba atunci când s-a apelat la el şi are o imagine bună în rândul suporterilor.

Cei de la AC Milan au decis astfel să facă un reportaj acasă la Ciprian Tătăruşanu. Portarul în vârstă de 22 de ani şi-a prezentat familia şi a dat câteva detalii despre cum merg lucrurile la el în casă.

AC Milan, reportaj acasă la Ciprian Tătăruşanu

Dincolo de teren, Ciprian Tătăruşanu este un familist convins. Îşi ajută copiii la teme, petrece timp cu ei şi nu se fereşte să le şi gătească. Tătăruşanu şi soţia sa, Antoaneta, susţin că-şi împart treburile casnice şi, de multe ori, cel care găteşte este chiar portarul lui AC Milan.

Reporter: Aş vrea să vă întreb cine găteşte la voi în casă?

Antoaneta Tătăruşanu: Amândoi gătim.
Ciprian Tătăruşanu: Pâinea o fac în casă, iar când gătesc fac feluri de mâncare de bază.

Portarul în vârstă de 35 de ani a povestit şi cum şi-a cerut soţia în căsătorie. Deşi sunt de mulţi ani împreună, inelul de logodnă a venit abia după ce Tătăruşanu s-a transferat la AC Milan, în septembrie anul trecut:

”Am fost convocat la echipa naţională şi am petrecut 10 zile departe de familie, iar apoi am venit direct aici, am stat două săptămâni, am stat departe de ea şi de copii aproape o lună. După ce am găsit casă în Milano, m-am dus la Lyon pentru a-i aduce aici. Când am ajuns aici am cerut-o de soţie”, a povestit Ciprian Tătăruşanu.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare