Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa, după victoria echipei sale la ultima fază: ”O victorie importantă”

VIDEO | Alexa, după victoria echipei sale la ultima fază: ”O victorie importantă”

Superliga

Comentarii

Formaţia Dunărea Călăraşi a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

La finalul partidei, Dan Alexa şi-a felicitat echipa pentru victorie.

”O victorie importantă, frumoasă venită şi pe un fond de joc bun în anumite momente. Pe lângă acel gol, puteam tranşa rezultatul final mult mai repede. Am avut patru-cinci situaţii de unu la unu cu portarul. Am avut posesie, am dominat Chiajna de la un capăt la altul. Am luat un gol pe o neşansă de la 30 de metri şi un henţ involuntar. 

Îmi felicit jucătorii, un rezultat într-deavăr important, mare pentru că ne-am dus la patru puncte de ei. Chiajna este principala noastră contracandidată şi Voluntariul şi era important să menţinem distanţa. Îmi doresc să rămână la fel. Urmează un alt joc la fel de important, etapa viitoare la Voluntari. Cred că am arătat o creştere vizibilă faţă de turul campionatului. Pe lângă cele două goluri am avut multe situaţii şi multe ocazii şi multe posibilităţi de a marca”, a spus Dan Alexa.

Despre arbitraj: ”Cred că putea..un faul destul de important la Mediop în repriza a doua şi cartonaş Marc. Atunci când ai adversar un jucător ca Mediop şi ai şi cartonaş galben sarcinile tale sunt mult mai grele şi mai erau de jucat vreao 20 de minute. Asta a fost supărarea mea dar până la urmă un arbitraj bun”, a mai spus antrenorul Călăraşiului.

”Suntem bucuroşi. Am venit după o lungă perioadă, de 6 luni de zile de când nu am câştigat cu tot cu cele două de vacanbţă”.

”O victorie importantă obţinută în utliemle două sau trei minute dar există şi o lege a compesaţiei. Am pierdut meciuri unde am evoluat foarte bine cu Hermannstadt şi cu Viitorul, cu Hermannstadt în minutul 94 şi cu Viitorul în minutul 90”.

Afla mai multe despre: calarasidan alexaliga 1 

viewscnt
Articole similare