Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal, ca ieşită din lupta la titlu după 0-3 cu Brighton! Manchester City s-a impus cu acelaşi scor în deplasarea cu Everton. Rezumatele, AICI

VIDEO | Arsenal, ca ieşită din lupta la titlu după 0-3 cu Brighton! Manchester City s-a impus cu acelaşi scor în deplasarea cu Everton. Rezumatele, AICI

Premier League

Comentarii

Arsenal a ajutat-o pe City să se apropie de titlu. A pierdut acasă, cu Brighton, iar ”cetăţenii” au acum patru puncte avans în fruntea clasamentului.

City, la un pas de un nou titlu

Cine o mai opreşte pe City? ”Cetăţenii” au câştigat a 11-a partidă la rând în Premier League după 3 la 0 cu Everton! Gundogan şi Haaland au stabilit scorul pauzei în doar 2 minute.

Neamţul a mai punctat o dată în partea secundă cu o execuţie de efect. Deşi a încercat, Everton nu a putut da nici golul de onoare. Tarkowski a fost cel mai aproape, însă a lovit doar bara.

”Cetăţenii” au bifat astfel victoria cu numărul 500 din era Premier League şi rămân pe prima poziţie a clasamentului.

Arsenal, ca ieşită din lupta pentru campionat

Visul de titlu se apropie de sfârşit pe Emirates. Arsenal a pierdut cu Brighton şi o lasă pe City cu poarta goală în duelul pentru campionat. ”Tunarii” au avut ocaziile mari în prima repriză.

Mai întâi, Trossard a şters bara cu un şut din careu. Apoi Saka a trecut milimetric de gol. În partea secundă, rolurile s-au inversat, dar Brighton nu a mai ratat. Enciso a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Apoi Undav a profitat de eroarea londonezilor şi l-a lobat superb pe Leno.Estupinian a închis balul în prelungiri şi i-a administrat lui Arsenal cea mai dură înfrângere din istoria confruntărilor directe.

După acest rezultat, lui City îi mai trebuie 2 puncte în 3 meciuri rămase pentru a lua al 5-lea titlu din ultimele 6 sezoane.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare