Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Aşa arată noul stadion al Realului. Gruparea blanco îşi joacă meciurile rămase din acest sezon pe Estadio Alfredo di Stefano

VIDEO Aşa arată noul stadion al Realului. Gruparea blanco îşi joacă meciurile rămase din acest sezon pe Estadio Alfredo di Stefano

Real Madrid

Comentarii

La Liga se pregăteşte să-şi reia meciurile, echipele au revenit la antrenamente, iar Real Madrid îşi va schimba casa pentru restul partidelor din 2020. Trupa lui Zinedine Zidane (47 de ani) se va muta şi va juca restul meciurilor din 2020 pe stadionul Alfredo Di Stefano.

Real Madrid profită de perioada de meciuri fără spectatori şi îşi renovează arena Santiago Bernabeu. Şefii galacticilor au decis să schimbe gazonul şi să mai facă diverse lucrări la legendara arenă, care se vor întinde pe durata întregii veri.

La Liga se reia pe 11 iunie, iar galacticii îşi vor juca meciurile de acasă pe Stadionul Alfredo Di Stefano, arena pe care, de obicei, joacă echipa de tineret a clubului. Şi aici se lucrează: se instalează platforme pentru camerele tv şi panouri publicitare pe margine, pentru ca fanii din întreaga lume ai lui Real Madrid să aibă parte de transmisiuni de calitate.

Liga Spaniolă a anunţat că, dacă regresul pandemiei va continua în acelaşi ritm ca acum, din spetembrie să fie permis un număr redus de fani în tribune la partidele de campionat.

Afla mai multe despre: real madridestadio alfredo di stefano 

viewscnt
Articole similare