Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO ”Au filmat-o fără acordul ei!” Căpitanul unei formaţii din prima ligă riscă 5 ani de închisoare! ”Sunt imagini dure”

VIDEO ”Au filmat-o fără acordul ei!” Căpitanul unei formaţii din prima ligă riscă 5 ani de închisoare! ”Sunt imagini dure”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Căpitanul lui Eibar, Sergi Enrich şi alţi doi foşi coechipieri, Antonio Luna şi Eddy Silvestre, riscă doi ani de închisoare.

Fotbaliştii Sergi Enrich (unul dintre căpitanii formaţiei Eibar din La Liga) şi Antonio Luna (ex Eibar, actualmente la Girona) au recunoscut miercuri că au înregistrat o femeie şi au difuzat apoi fără consimţământul ei un videoclip care ulterior a devenit viral.

Cei doi fotbalişti din La Liga şi-au recunoscut vina şi şi-au oferit public scuzele femeii în cauză, asigurând în acelaşi timp că videoclipul cu pricina a ajuns doar la Eddy Silvestre, fotbalistul formaţiei Albacete, un apropiat al celor doi. ”Vreau să-mi cer scuze. Sunt imagini dure şi regret foarte mult ceea ce am făcut. Nici măcar nu am reuşit să vizionez clipurile” a declarat Sergi Enrich, actualul căpitan al formaţiei Eibar. ”Trimiterea clipului către Eddy (n.r Silvestre) a fost o mare eroare, dar vă pot asigura că doar la el au ajuns imaginile. I-am cerut a doua zi să le şteargă” a mai declarat acesta în faţa autorităţilor.

În ceea ce priveşte consimţământul asupra înregistării video, acesta a recunoscut că femeia a precizat că ”nu vrea să fie înregistrată”. El a mai spus că ”ea ne-a cerut să le ştergem şi în acel moment, am făcut-o”. La rândul său, celălalt fotbalist implicat în caz, Antonio Luna, a recunoscut şi el faptele şi a precizat că în timpul actului a luat mobilul lui Sergi Enrich şi a înregistrat fapta, fără acordul reclamantului.

Ce riscă cei trei fotbalişti. Presa spaniolă acordă spaţii largi cazului

Videoclipul a devenit însă viral în 2016, dar Eddy Silvestre, care a jucat patru luni la Eibar, iar acum evoluează la Albacete, mărturiseşte că nu se simte responsabil de difuzarea sa în mediul online, scrie El Diario Vasco.

Fotbalistul a explicat că nu îşi aminteşte dacă imaginile au fost trimise grupului de fotbalişti de pe Whatsapp. ”Am şters imaginile imediat ce le-am văzut. Eu pot spune că o înţeleg pe victimă, dar nu am absolut nimic de a face cu ea” a explicat Silvestre, citat şi de cotidianul MARCA.

Parchetul Gipuzkoa a anunţat că Enrich şi Luna sunt acuzaţi pentru o infracţiune împotriva vieţii private prevăzute de articolul 197 din Codul Penal, pentru că ar fi înregistrat imaginile fără consimţământul unei terţe persoane, apoi l-au răspândit către alte persoane.

Cererea procurilor este ca cei doi fotbalişti să fie pedepsiţi cu cinci ani de închisoare, dar Sergi Enrich şi Antonio Luna ar putea scăpa cu numai doi ani . La rândul său, Eddy Silvestre este acuzat că a răspândit imaginile, ştiind că au fost luate fără consimţământul femeii implicate. El riscă între unu şi trei ani, dar în cazul său, scrie Diario Vasco, se aplică circumstanţa agravantă, astfel că pedeapsa sa poate ajunge la doi sau trei ani. Procurorul de caz solicită pepdeaspa maximă pentru cei trei jucători.

Eddy Silvestre Pascual Israfilov are 28 de ani şi evoluează ca mijlocaş la Albacete. S-a născut în Roquetas de Mar, dar datorită originilor sale (mama sa este azeră), Eddy evoluează din 2015 în naţionala Azerbaidjanului.

Cel mai greu nume de pe lista procurorilor, Sergi Enrich are 30 de ani şi este căpitanul formaţiei de primă ligă, Eibar. Fotbalistul născut la Ciutadella are 160 de meciuri şi 31 de goluri pentru formaţia bască şi a mai jucat în cariera sa pentru Mallorca, Recreativo, Alcorcon sau Numancia.

Fundaşul Antonio Luna are 29 de ani şi a jucat timp de două sezoane la Eibar. Născut la Son Servera, Antonio Manuel Luna Rodriguez este un fotbalist cunoscut în Spania. A mai jucat pentru Sevilla, Almeria, Mallorca, Aston Villa, Verona, Spezia, Levante sau Rayo Vallecano. În prezent este jucătorul formaţiei de liga secundă, Girona.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma