Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Neagoe: ”Săptămâna viitoare când venim la Cluj nu venim doar să vedem oraşul”

VIDEO | Avertismentul lui Neagoe: ”Săptămâna viitoare când venim la Cluj nu venim doar să vedem oraşul”
Comentarii

Liderul din clasamentul Ligii I, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat.

La finalul partidei, Eugen Neagoe, tehnicianul oaspeţilor a avertizat că la următoarea vizită la Cluj, formaţia sa vine să câştige duelul cu CFR: ”Am avut mulţi absenţi, dar nu este o scuză. Cei care au intrat în teren au toată încrederea mea, mai ales că nici CFR nu a făcut un meci foarte bun. Mergem mai departe şi sper ca la următorul joc din playoff să am toţi jucătorii disponibili. Nici în această seară nu am arătat foarte rău, dar e păcat că am pierdut. Nu aş vrea să fim doar o simplă participantă în playoff. Le-am spus băieţilor că săptămâna viitoare când venim la Cluj nu venim doar să vedem oraşul” a declarat Neagoe.

Acesta speră ca o parte dintre jucătorii săi indisponibili să revină la primul meci din playoff: ”În afară de jucătorii suspendaţi, probabil Tandia şi Nouvier vor reveni, mai puţin probabil Simonovski şi Fulop” a mai spus tehnicianul lui Sepsi.

Pentru gruparea din Sfântu Gheroghe urmează marea provocare numită playoff, o şansă importantă pentru formaţia lui Neagoe de a se face şi mai mult remarcată în acest sezon: ”Îmi doresc să nu fim pe ultimul loc în playoff. Dacă putem să ne apropiem de locurile fruntaşe e perfect. Echipele de pe primele trei locuri se vor lupta la titlu normal, dar cu siguranţă vor fi surprize în playoff. Eu vreau să producem cât mai multe surprize” a mai declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsi sf.gheorghe 

viewscnt
Articole similare